Μανόλο Χιμένεθ: «Τυχερός ο Πανσερραϊκός - Δόθηκαν ανύπαρκτα φάουλ»
Ο Μανόλο Χιμένεθ έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από τον Αρη, αλλά όχι από… την τύχη και τον διαιτητή του αγώνα με τον Πανσερραϊκό.
Για την ισοπαλία με τον Πανσερραϊκό μίλησε ο προπονητής του Αρη, Μανόλο Χιμένεθ, που στάθηκε στην τύχη των Σερραίων, καθώς και στις λάθος διαιτητικές αποφάσεις.
Αναλυτικά για το τι έφταιξε:
«H τύχη που είχε ο Πανσερραϊκός με το μέρος του. Εγώ μέτρησα τουλάχιστον 20 ευκαιρίες, τουλάχιστον 5 στην εστία. Εκείνοι με την πρώτη τελική στην εστία, έβαλαν γκολ. Είμαι περήφανος για την στάση και την νοοτροπία της ομάδας μου. Μας κόστισε σήμερα η δεξιά πλευρά. Δόθηκαν ανύπαρκτα φάουλ από τη δεξιά πλευρά. Σήμερα ίσως έχουμε κάνει το καλύτερο παιχνίδι».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
