Νότιγχαμ: Οι δυσκολίες του Ποστέκογλου και το μήνυμα του
Ο Άγγελος Ποστέκογλου δεν έχει ξεκινήσει καλά στη Νότιγχαμ, με την ήττα από την Μίντιλαντ να έφερε γκρίνια, ενώ ο ίδιος έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας.
Η Νότιγχαμ ηττήθηκε 3-2 εντός από τη Μίντιλαντ για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League. Αποτέλεσμα που έφερε γκρίνια των οπαδών για τον Άγγελο Ποστέκογλου.
Ο έμπειρος προπονητής ήταν καθησυχαστικός στις δηλώσεις του λέγοντας πως τα αποτελέσματα θα αλλάξουν στο εγγύς μέλλον.
«Καταλαβαίνω ότι η διάθεση δεν είναι και η καλύτερη, καταλαβαίνω τη στάση των ανθρώπων αυτή τη στιγμή, ειδικά απέναντί μου, αλλά δεν με ανησυχεί αυτό, δεν είναι κάτι καινούργιο για μένα”, είπε.
«Πιστεύω πραγματικά ότι είμαστε στον σωστό δρόμο και όταν ξεπεράσουμε αυτή την περίοδο αβεβαιότητας, θα βρισκόμαστε σε καλή πορεία.
Φυσικά θα προτιμούσα οι άνθρωποι να είναι αισιόδοξοι για το έργο μου. Αυτό θα αλλάξει μόνο με νίκες στους αγώνες ποδοσφαίρου.
Με όλο το σεβασμό, αυτό δεν θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζω τα πράγματα. Πιστεύω πραγματικά στη διαδικασία που ακολουθούμε και δεν νομίζω ότι απέχουμε πολύ από το να γίνουμε η ομάδα που μπορεί να πετύχει τα αποτελέσματα που χρειαζόμαστε».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Η βαθμολογίας μετά την ολοκλήρωση της 17ης αγωνιστικής - Το πρόγραμμα της επόμενης
- Δημήτρης Χατσίδης: Στα ασπρόμαυρα από έξι ετών μέσα από ένα... παιδομάζωμα
- Λούκα Γιόβιτς: Τα ρεκόρ που δημιούργησε με το καρέ κόντρα στον Παναθηναϊκό
- Μαρόκο: Θα κινηθεί νομικά κατά της Σενεγάλης για όσα συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής
- Υπεράνω Όλων: Νίκη για να μετατρέψουμε το Άμστερνταμ σε Πειραιά
