ΟΦΗ: Η αποστολή του αγώνα με τον Άρη
Ποιες είναι οι επιλογές του Ράσταβατς.
Με όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για την αναμέτρηση του Σαββάτου.
Εκτός είναι οι γνωστές απουσίες, δηλαδή οι Φούντας, Θεοδοσουλάκης και Σενγκέλια.
Η ενημέρωση του ΟΦΗ αναφέρει:
«Με προπόνηση που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής (3/10) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία ενόψει του αυριανού (4/10, 18:00) αγώνα με τον Άρη.
Την 23μελή αποστολή απαρτίζουν οι: Χριστογεώργος, Lilo, Κατσίκας, Μαρινάκης, Gonzalez, Lewis, Χατζηθεοδωρίδης, Καινουργιάκης, Λαμπρόπουλος, Κωστούλας, Krizmanic, Χριστόπουλος, Vukotic, Καραχάλιος, Αποστολάκης, Ανδρούτσος, Bainovic, Χνάρης, Neira, Nuss, Φαϊτάκης, Rakonjac, Salcedo.
Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες, Θεοδοσουλάκης και Φούντας, ο τιμωρημένος, Levan Shengelia και οι Zanelatto, Καλαφάτης, Κοντεκάς, Κουτσουπιάς και Λαγουδάκης.»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
