Αρης Μεταγραφές: Στις προπονήσεις ο 17χρονος Σενεγαλέζος Ματάρ Τιάμ
Ο Αρης συνεχίζει να επενδύει στην αγορά της Σενεγάλης όπου έχει στήσει το δικό του δίκτυο, προσπαθώντας να φέρει ταλέντα, που θα έχουν και υψηλή μεταπώληση.
Νέο μεταγραφικό απόκτημα για τον Αρη αποτελεί ο Ματάρ Τιάμ (αριστερά στη φωτό μαζί με τον Νινγκ), ο 17χρονος (γεννημένος το 2008) αριστερός στόπερ, που έχει ενσωματωθεί ήδη στις προπονήσεις.
Ο Σενεγαλέζος έφτασε πριν από σχεδόν δύο εβδομάδες από την Ακαδημία JFA και έχει μπει στις προπονήσεις της ομάδας του, εντυπωσιάζοντας με τη δύναμη και το ύψος του για την ηλικία του. Ο Τιάμ θα αποκτήσει δικαίωμα υπογραφής για επαγγελματικό συμβόλαιο, τον Ιούλιο του 2026.
Η αρχή στον Αρη έγινε με τον Κλέιτον Ντιαντί, που μετά από μία σεζόν, παραχωρήθηκε με δανεισμό αντί ενός ποσού ύψους 1,5 εκατ. ευρώ με προοπτική αγοράς για 5 εκατ ευρώ. Στην ομάδα του Αρη είναι ένας ακόμα Σενεγαλέζος, ο Μαμαντού Νινγκ, ενώ υπάρχει προοπτική απόκτησης ενός ακόμα παίκτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Πλέι οφ: Η βαθμολογία και οι επόμενες αγωνιστικές μέχρι το φινάλε
- Καραπαπάς για το 1-0 του ΠΑΟΚ: «Πώς μέτρησε αυτό το γκολ και το δικό μας με την ΑΕΚ ακυρώθηκε;»
- ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Εντονες «ερυθρόλευκες» διαμαρτυρίες για το γκολ του Γερεμέγεφ
- Μεντιλίμπαρ: «Κάναμε ένα παιχνίδι που ήταν φτιαγμένο έτσι για να κερδίσουμε, τους χαρίσαμε δύο γκολ»
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Ξεκινά και πάλι το... σίριαλ για Βαλαντσιούνας
