Παναθηναϊκός: Πότε θα κάτσει στον πάγκο ο Ράφα Μπενίτεθ - Σε ντέρμπι το ντεμπούτο του στη Λεωφόρο!

Ο Χρήστος Κόντης… παίρνει παράταση.

Σε… εποχή Ράφα Μπενίτεθ έχει μπει ο Παναθηναϊκός. Όπως γράψαμε χθες, ο Ισπανός τεχνικός υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους «πράσινους» και πλέον απομένουν δύο πράγματα: το ένα είναι πότε θα ανακοινωθεί από τον Παναθηναϊκό και το δεύτερο πότε θα αναλάβει στη θέση του Χρήστου Κόντη.

Οσον αφορά στο δεύτερο, όπως έχουμε γράψει ο Παναθηναϊκός θα πάει κόντρα στη Φέγενορντ με τον Χρήστο Κόντη. Όλα δείχνουν ότι το ίδιο θα συμβεί και την προσεχή Κυριακή κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα.

Ο λόγος είναι απλός: Ο Μπενίτεθ δεν θα έχει τον χρόνο να γνωριστεί με τους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού, αφού υπάρχει το ταξίδι στην Ολλανδία και έπειτα το παιχνίδι πρωταθλήματος στο γήπεδο της Λεωφόρου. Δεν υπάρχει δηλαδή το χρονικό περιθώριο για τον Ισπανό να κάνει την πρώτη γνωριμία και την πρώτη του προπόνηση. Αντίθετα, όλα δείχνουν ότι θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στη Λεωφόρο την Κυριακή, αλλά από τα επίσημα για να δει δια ζώσης τη νέα του ομάδα. Έπειτα, αναμένεται να αναλάβει επίσημα και να τον δούμε στον πάγκο στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (29 Οκτωβρίου), ενώ στο πρωτάθλημα να κάνει ντεμπούτο την 1η Νοεμβρίου στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον Βόλο. Αυτό σημαίνει ότι το ντεμπούτο του σε αγώνα πρωταθλήματος στο «Απόστολος Νικολαϊδης» θα γίνει κόντρα στον ΠΑΟΚ, στις 9 Νοεμβρίου!

Οσον αφορά στην άφιξη του πολύπειρου προπονητή στην Ελλάδα, αυτή αναμένεται στα μέσα της εβδομάδας (πιθανότατα πάει για Πέμπτη) ώστε να έχει το τελικό ραντεβού με τον Γιάννη Αλαφούζου προτού σηκώσει μανίκια για να πιάσει δουλειά.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News