Μπαρτσελόνα Κ19-Ολυμπιακός Κ19 3-0: Πλήρωσε το κακό πρώτο ημίχρονο κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης
Η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού ηττήθηκε 3-0 από την αντίστοιχη της Μπαρτσελόνα για την 3η αγωνιστική της league phase του Youth League, δεχόμενη όλα τα γκολ στο πρώτο ημίχρονο
Η Μπαρτσελόνα Κ19 επιβλήθηκε 3-0 του Ολυμπιακού Κ19 για την 3η αγωνιστική της league phase του Youth League. Οι μπλαουγκράνα, όπου είναι και πρωταθλητές Ευρώπης, έκαναν το «3 στα τρία» στον όμιλο, ενώ οι ερυθρόλευκοι, που κατέκτησαν το Youth League το 2024, είχαν την πρώτη απώλεια βαθμών.
Η Μπαρτσελόνα είχε τον έλεγχο του ματς από το πρώτο λεπτό. Έβρισκε λύσεις στο πρέσινγκ του Ολυμπιακού, κατεβάζοντας χαφ κοντά στα στόπερ, μετακινώντας έτσι πολλούς παίκτες, δημιουργώντας πολλές υπεραρυθμίες, ενώ ήταν δυνατή στο builp up.
Κάπως έτσι άνοιξε το σκορ στο 13′ με τον Αντριάν Γκερέρο και στο 18′ έγινε το 2-0 από τον Οριάν Γκορέν. Στο 24′ ο ίδιος παίκτης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο τρία. Χαρακτηριστικό πως οι μπλαουγκράνα έφτασαν τις 9 τελικές στο 35′.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι ερυθρόλευκοι ισορρόπησαν το ματς, ρίχνοντας και τον ρυθμό. Παράλληλα επιχείρησαν να κρατήσουν την μπάλα στα πόδια τους, “πατώντας” και στη μεγάλη περιοχή του αντιπάλου. Ωστόσο δεν άλλαξε κάτι στο σκορ και η Μπαρτσελόνα πήρε τους βαθμούς.
Μπαρτσελόνα (Π. Πλάνας): Μπονφίλ, Βίκτορ, Γκαρίμπα, Κουένκα, Μπερναμπέου (46′ Φαρέ), Γκόρεν (78′ Τομάς), Ζουνιέντ (73′ Τουνκάρα), Ροντρίγκες (62′ Βιλάρ), Κλάιφερτ, Παλάς, Γκερέρο.
Ολυμπιακός (Γ. Σίμος):Χριστοδουλόπουλος, Θεοδωρίδης (68′ Σιώζιος), Καρκατσάλης, Μίλισιτς, Ρολάκης, Αλαφάκης, Κότσαλος (25′ Κολοκοτρώνης), Χάμζα, Φίλης (46′ Πλις – 68′ Βασιλακόπουλος), Λιατσικούρας, Κορτές (77′ Τζαμαλής).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
