Champions League: Ακόμα σκοράρουν!
Απίστευτη βραδιά στο Champions League με 43 γκολ σε 9 αναμετρήσεις! Ξεχωρίζει το 7-2 της Παρί Σεν Ζερμέν επί της Λεβερκούζεν στην BayArena, το 6-2 της Αϊντχόφεν κατά της Νάπολι στο Philips Stadion και το 4-0 της Άρσεναλ με θύμα την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Emirates.
Σκοράροντας κατά ριπάς, η Παρί Σεν Ζερμέν επιβλήθηκε με 7-2 της Λεβερκούζεν στην BayArena για την 3η αγωνιστική της league phase του Champions League.
Ηταν ένα… τρελό α’ ημίχρονο. Ο Πάτσο άνοιξε το σκορ στο 7′, ο Γκριμάλντο έστειλε στο δεξί δοκάρι το πέναλτι που εκτέλεσε στο 25′ και ο Μαγιούλου σημάδεψε επίσης το δεξί δοκάρι στο 29′. Στο 33′ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 λόγω αποβολής του Αντριχ, ομοίως και οι φιλοξενούμενοι στο 37′ (κόκκινη ο Ζαμπάρνι).
Στο 38′ ο Γκαρσία ισοφάρισε, αλλά στο 41′ ο Ντουέ έδωσε ξανά το προβάδισμα στους πρωταθλητές, στο 44′ ο Κβαρατσχέλια βρήκε δίχτυα και στο 45+3′ ο Ντουέ έγραψε το 1-4!
Μέντες (50′), Ντεμπελέ (66′) και Βιτίνια (90’), έβαλαν το όνομά τους στον πίνακα των σκόρερ, ενώ στο ενδιάμεσο (54′) ο Γκριμάλντο είχε μειώσει προσωρινά.
Θριαμβευτική νίκη (4-0 με τρία γκολ από το 64′ έως το 70′) επί της Ατλέτικο Μαδρίτης σημείωσε η Αρσεναλ στο «Εμιρεϊτς», ενώ η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε με 2-0 από το «Θεράμικα» της Βιγιαρεάλ.
Πολλά τα γκολ και στα υπόλοιπα ματς της βραδιάς (Κοπεγχάγη-Ντόρτμουντ 2-4, Νιούκαστλ-Μπενφίκα 3-0, Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ-Ιντερ 0-4, Αϊντχόφεν-Νάπολι 6-2, Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός 6-1), με εξαίρεση το Καϊράτ-Πάφος που έληξε 0-0.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ-ΟΦΗ 2-0: «4Χ4» με Περέιρα... δημιουργό και εκτελεστή!
- Μεντιλίμπαρ: «Εχετε την εντύπωση ότι όποιος δε βάζει γκολ δεν παίζει, ενώ δεν ισχύει αυτό»
- ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Ορίστηκε η προσωρινή διοίκηση
- League Phase Κυπέλλου Ελλάδος: Η βαθμολογία μετά τα παιχνίδια της Τετάρτης και τα κριτήρια της ισοβαθμίας
- Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Παναθηναϊκό Στάδιο η παράδοση στην Επιτροπή «Μιλάνο-Κόρτινα 2026»
