ΑΕΚ: Η απόφαση στην εκδίκαση της υπόθεσης με τον Λανουά
Η ΑΕΚ απαλλάχθηκε από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League από οποιαδήποτε κατηγορία σχετικά με την υπόθεση Λανουά
Το πειθαρχικό όργανο της Super League εκδίκασε την υπόθεση της ΑΕΚ που είχε να κάνει με τη δίωξη σχετικά με τον Στεφάν Λανουά, ο οποίος ανέφερε προπηλακισμό από φίλους της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την περασμένη Κυριακή στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο αποφάσισε να απαλλάξει την ΑΕΚ από οποιαδήποτε κατηγορία σχετικά με την υπόθεση Λανουά και όσα συνέβησαν στην «Opap Arena».
Η Ένωση σήμερα στον Αθλητικό Εισαγγελέα παρουσίασε δύο βίντεο στα οποία φαίνεται ένας φίλος της ΑΕΚ να τον βρίζει από μακριά και ένας άλλος να του κάνει χειρονομία.
Σχετικά με τις ποινές η ΑΕΚ δεν κινδύνευε με κάτι περισσότερο πέρα από πρόστιμο στην υπόθεση Λανουά, όμως της επιβλήθηκε συνολικό πρόστιμο 9.500 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί πως οι ποινές με πρόστιμα που επιβλήθηκαν αφορούν τις άλλες παραβάσεις για τις οποίες η Ένωση είχε κληθεί πειθαρχικά στην πρώτη κλήση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τάισον: Η ανάρτηση του Βραζιλιάνου για τη μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ Β'
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της επόμενης
- Ολυμπιακός: Δεν... ξυπνούν ευχάριστες αναμνήσεις με τον Μπέμπεκ για VAR κόντρα στη Ρεν
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Το ποτήρι της υπομονής μας ξεχείλισε, φέρτε πίσω τους κλεμμένους τίτλους»
