Europa League: Ξεχωρίζει στην επίθεση ο Παναθηναϊκός με Ζαρουρί, Σφιντέρσκι και Τετέ σε κορυφές
Ο Παναθηναϊκός κυριαρχεί στις ατομικές κατηγορίες μετά την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League.
Μετά την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League 3 είναι οι ομάδες, που συνεχίζουν να μετρούν μόνο νίκες. Συγκεκριμένα οι Μίντιλαντ, Μπράγκα και η Λυών βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με 9 βαθμούς.
Η Μίντιλαντ από την Δανία έχει και την καλύτερη επίθεση της διοργάνωσης με 8 τέρματα. Ο Παναθηναϊκός έχει την τρίτη καλύτερη επίθεση με 6 γκολ. Μάλιστα για το «τριφύλλι» έχουν καταφέρει να πετύχουν γκολ μόνο δύο παίκτες. Ζαρουρί και Σφιντέρσκι μετράνε απο 3 γκολ και μαζί με τους Ιγκαμάνε (Λιόν), Ακρούρκογλου (Φενέρμπαχτσε) και Ζέσους (Νότιγχαμ Φόρστ) αποτελούν τους πρώτους σκόρερ της διοργάνωσης. Δύο ομάδες, Λιόν και Μπράγκα, έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία τους.
Ο Τετέ ισοβαθμεί με άλλους 11 παίκτες στην κορυφή με τις περισσότερες ασίστ, καθώς ο καθένας του έχει μοιράσει ασίστ. Ο Ταρβοβάνου της Στεάουα Βουκουρεστίου έχει τις περισσότερες αποκρούσεις (20).
Παράλληλα η άλλη ελληνική ομάδα, ο ΠΑΟΚ δεν βρίσκεται στις πρώτες θέσεις κάποιας στατιστικής κατηγορίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Απίθανος Μεντιλίμπαρ! – Έπιασε φτυάρι και καθάρισε το χιόνι στο Άμστερνταμ (pics)
- Ολυμπιακός: Τα Θρυλικά παιδιά του αστεράτου Μεντιλίμπαρ
- Ολυμπιακός: Αυτά είναι τα χρήματα που έχει εξασφαλίσει έως τώρα από το Champions League
- Ολυμπιακός: Αυτοί είναι οι δύο πιθανοί αντίπαλοι στα πλέι οφ του Champions League - Πότε είναι η κλήρωση και πότε γίνονται τα ματς
- Κύπελλο Ελλάδας: Πρόβλημα με το ΟΑΚΑ - Συζητήσεις για αλλαγή έδρας
