Ποντένσε: «Κάθε φορά που βλέπω τέτοιες εικόνες, τρέχουν δάκρυα - Νιώθεις περήφανος στο μουσείο»
Οι δηλώσεις του Ντανιέλ Ποντένσε μετά την επίσκεψη στο μουσείο…
Συγκινήθηκε βιώνοντας την εμπειρία του θρυλικού μουσείου του Ολυμπιακού ο Ντανιέλ Ποντένσε! Ο Πορτογάλος το είχε επισκεπτεί και στην παρουσιάσή του, όμως σήμερα είχε την ευκαιρία να το δει μαζί με τους συμπαίκτες του.
Ο Ποντένσε δήλωσε:
Για τα συναισθήματα που ένιωσε βλέποντας όσα έχει πετύχει ο σύλλογος: «Είναι αλήθεια πως είδα πολλά πράγματα εδώ από την ιστορία του συλλόγου και είμαι πάρα πολύ περήφανος και χαρούμενος που είδα τον εαυτό μου να είναι μέλος σε μία τόσο σπουδαία και μεγάλη ιστορία. Είδα πράγματα και θυμήθηκα πολύ σπουδαίες στιγμές που έχουμε ζήσει και ήμουν παρών, όπως η μεγάλη πρόκριση με τη Μίλαν.
Ήταν μία πάρα πολύ ωραία επίσκεψη σήμερα, είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος και χαρούμενος που μπορούμε να έχουμε αυτό το Μουσείο το οποίο είναι ενδιαφέρον, έχει πολύ όμορφες στιγμές και αναμνήσεις και είναι διαδραστικό. Με έκανε να νιώσω ξανά πολύ χαρούμενο που βρίσκομαι σε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο».
Το μήνυμά του προς τους φίλους που δεν έχουν επισκεφθεί το Μουσείο:«Όποιος δεν έχει έρθει ακόμα στο Μουσείο να έρθει γιατί είναι μία πάρα πολύ ωραία επίσκεψη. Σε κάνει να θυμάσαι πράγματα, και αν αγαπάς τον Ολυμπιακό να νιώθεις πάρα πολύ περήφανος για την ομάδα σου. Σε κάνει να νιώθεις ευτυχισμένος, να ξαναζείς μερικές στιγμές και σε κάνει να έχεις όρεξη και κίνητρο να προσπαθείς ακόμα περισσότερο για αυτή την ομάδα έτσι ώστε να ζήσουμε κι άλλες στιγμές που να μπορούν να μπουν αργότερα σε αυτό το Μουσείο για να έρχονται να το βλέπουν οι υπόλοιποι».
Για τις στιγμές του τελικού και τα δάκρυα στα μάτια του μετά την κατάκτηση: «Δεν είναι η πρώτη φορά που με είδα με δάκρυα στα μάτια, γιατί κάθε φορά που βλέπω τέτοιες εικόνες, αν δεν συγκεντρωθώ πάρα πολύ, τότε πραγματικά τρέχουν δάκρυα από τα μάτια μου. Είναι πολύ συγκινητικό να σκέφτεσαι το παρελθόν, είναι πάρα πολύ όμορφο. Ακόμα πιο σημαντικό όμως είναι ότι σκέφτομαι το μέλλον. Έχω κίνητρο να δουλεύω ακόμα περισσότερο για να συνεχίσω να κατορθώνω πράγματα με την ομάδα. Δε θέλω να βλέπω τις εικόνες, γιατί δεν είναι ευχάριστο να έχω όλη την ώρα δάκρυα στα μάτια και να κλαίω, γι’ αυτό μένω με τη μεγάλη χαρά και το κίνητρο για τα επόμενα παιχνίδια».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ-ΟΦΗ 2-0: «4Χ4» με Περέιρα... δημιουργό και εκτελεστή!
- Μεντιλίμπαρ: «Εχετε την εντύπωση ότι όποιος δε βάζει γκολ δεν παίζει, ενώ δεν ισχύει αυτό»
- ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Ορίστηκε η προσωρινή διοίκηση
- League Phase Κυπέλλου Ελλάδος: Η βαθμολογία μετά τα παιχνίδια της Τετάρτης και τα κριτήρια της ισοβαθμίας
- Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Παναθηναϊκό Στάδιο η παράδοση στην Επιτροπή «Μιλάνο-Κόρτινα 2026»
