Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε την πρώτη του αποστολή ο Μπενίτεθ
Χωρίς Μπακασέτα η πρώτη αποστολή του Ράφα Μπενίτεθ για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Αστέρα.
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο (26/10, 17:30) στην Λεωφόρο τον Αστέρα AKTOR για την 8η αγωνιστική της Super League, με τον Ράφα Μπενίτεθ να ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στον πάγκο του «τριφυλλιού».
Γνωστή έγινε η πρώτη αποστολή του Ισπανού τεχνικού. Εκτός για τον Παναθηναϊκό έμειναν οι Ντέσερς, Μπακασέτας, Μπόκος και Πελίστρι, ο οποίος συνεχίζει με ατομικό.
Ο Μπακασέτας τέθηκε νοκ-άουτ για τις επόμενες δυο εβδομάδες με θλάση α’ βαθμού στο δικέφαλο μηριαίο μυ
Αναλυτικά η αποστολή: Λαφόντ, Ντραγκόβσκι, Κότσαρης, Καλάμπρια, Τσιριβέγια, Τουμπά, Σιώπης, Σάντσες, Ζαρουρί, Τετέ, Πάλμερ – Μπράουν, Ίγκανσον, Τσέριν, Μαντσίνι, Σβιντέρσκι, Ταμπόρδα, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Πάντοβιτς, Κυριακόπουλος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
