Κωστούλας: Αποθεώθηκε από Ρόντινεϊ και Ελ Καμπί!
Ο Μπάμπης Κωστούλας έζησε τη στιγμή που κάθε νέος ποδοσφαιριστής ονειρεύεται, το πρώτο του τέρμα στην Premier League, απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση.
Η Μπράιτον μπορεί να γνώρισε την ήττα με 4-2 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο ο αγώνας στο «Ολντ Τράφορντ» θα μείνει αξέχαστος για τον Μπάμπη Κωστούλα. Ο νεαρός Έλληνας επιθετικός βρήκε για πρώτη φορά δίχτυα στην Premier League, ανοίγοντας λογαριασμό έναντι των Κόκκινων Διαβόλων».
Ο Κωστούλας πέρασε στο ματς στο 79ο λεπτό και, στις καθυστερήσεις, κατάφερε να σκοράρει με υπέροχη κεφαλιά, μειώνοντας σε 3-2 και δίνοντας ξανά ελπίδα στη Μπράιτον, η οποία όμως δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή.
Η επιτυχία του δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε από τους πρώην συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό, οι οποίοι έσπευσαν να τον συγχαρούν μέσω των social media.
Ο Αγιούμπ Ελ Καμπί έγραψε χαρακτηριστικά:
«Το πρώτο από τα πολλά…»
ενώ ο Ρόντινεϊ σχολίασε:
«Μπράβο, το αξίζεις! Κράτα γερά, μ@λ@κ@».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αρης: Επισημοποίησε την πρόσληψη του Μίλισιτς
- Κριστιάνο Ρονάλντο: Εφτασε τα 950 γκολ και συνεχίζει...
- Ισπανία: Συνεχίζουν ακάθεκτες Βιγιαρεάλ και Εσπανιόλ που μπήκαν στην τετράδα
- Ολυμπιακός: Με τα «πυρηνικά όπλα» κόντρα στην ΑΕΚ - Φουλ επίθεση από τον Μεντιλίμπαρ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
