ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΑΛΑΝΤ: Δεν χάρηκε με το rating του στο FIFA 22
O σούπερ σταρ της Ντόρτμουντ μάλλον… ξενέρωσε όταν είδε το rating του στο νέο παιχνίδι της FIFA, ενώ μάλιστα φάνηκε να ενοχλείται που οι Εμπαπέ και Λεβαντόφσκι πήραν καλύτερη βαθμολογία
Ο Τζουντ Μπέλινγκαμ ανέλαβε ρόλο… παρουσιαστή, καθώς παρουσίαζε στους συμπαίκτες του το νέο FIFA 2022 ενώ τους ανακοίνωνε και το rating τους. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ωστόσο δεν χάρηκε ιδιαίτερα με τον αριθμό που είδε. Μπορεί η αξιολόγησή του να ανέβηκε από το 84 στο 88 , όμως αυτό δεν του ήταν αρκετό. «Δεν είναι άσχημα. Νομίζω πως θα άξιζα μεγαλύτερο βαθμό στην ταχύτητα και τη φυσική κατάσταση, έτσι δεν είναι;», τόνισε ξενερωμένος ο Νορβηγός.
Μάλιστα, όταν ο Άγγλος συμπαίκτης του τον πληροφόρησε πως Κιλιάν Εμπαπέ και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχουν rating 91, ο Χάαλαντ είπε «ουδέν σχόλιο».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παρί-Άρσεναλ: Η μέρα και η ώρα του τελικού του Champions League
- Ολυμπιακός: Φέτος δεν έχει μπλουζάκια
- Ολυμπιακός: Με ποιον τρόπο θα μεταβούν οι οπαδοί του στο T-Center για το Final-4
- Παναθηναϊκός: Οι αδύναμες κι άγνωστες ομάδες που θα αντιμετωπίσει το καλοκαίρι
- Παναθηναϊκός: Τι ισχύει με την τιμωρία του Γιαννακόπουλου - Τα νέα δεδομένα
