Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η αποστολή του Μπενίτεθ για το ματς με τον Βόλο
Ο Παναθηναϊκός έχει μια νέα δύσκολη αποστολή, αυτή με τον Βόλο, όπου ο Ράφα Μπενίτεθ έκανε γνωστούς και τους παίκτες που θα υπολογίζει
Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Βόλο, το Σάββατο (1/11) για την 9η αγωνιστική της Super League, με τον Ράφα Μπενίτεθ να κάνει γνωστή την αποστολή.
Εκτός έμειναν οι τραυματίες Πελίστρι, Μπακασέτας, Ντέσερς, Μπόκος, ενώ θεραπεία έκαναν οι Καλάμπρια, Σάντσες.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:
“Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον σαββατιάτικο εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Βόλο.
Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, έδωσαν έμφαση στην τακτική και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στις στατικές φάσεις.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Πελίστρι, Μπακασέτας, Ντέσερς, Μπόκος, ενώ θεραπεία έκαναν οι Καλάμπρια, Σάντσες.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ράφα Μπενίτεθ ανακοίνωσε τα ονόματα που βρίσκονται στην αποστολή του αγώνα. Σε αυτή είναι οι Ντραγκόφσκι, Λαφόν, Σταμέλλος, Τσιριβέγια, Τουμπά, Σιώπης, Ζαρουρί, Τετέ, Πάλμερ – Μπράουν, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Σφιντέρσκι, Ταμπόρδα, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Μπρέγκου, Τζούριτσιτς, Νίκας, Πάντοβιτς, Κυριακόπουλος.”
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
