Ολυμπιακός: Νοκ άουτ ο Έσε για τον Άρη!
Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Άρη το Σάββατο για την 9η αγωνιστική της Super League, με τον Σαντιάγο Έσε να μένει εκτός. Ποια η αποστολή που έκανε γνωστή ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τον Άρη το Σάββατο (1/11) για την 9η αγωνιστική της Super League, με τον Σαντιάγο Έσε να μένει εκτός. Ο Αργεντινός μέσος έχει κάποιες μικροενοχλήσεις, οι οποίες τον κράτησαν εκτός.
Παράλληλα στην αποστολή είναι ο Ζέλσον Μαρτίνς, που προπονήθηκε κανονικά. Το πρόγραμμα έβγαλε και ο Φρανσίσκο Ορτέγκα, αλλά τελικά έμεινε εκτός αποστολής.
Οι Γκαρθία, Μουζακίτης και Σιπιόνι διεκδικούν δύο θέσεις στο κέντρο, αλλά δεν αποκλείεται να οπισθοχωρήσει εκεί ο Τσικίνιο, καθώς κερδίζει πόντους σχήμα με δύο φορ από τους Ελ Κααμπί, Ταρέμι και Γιάρεμτσουκ.
Εκτός είναι και οι Καλογερόπουλος, Βέζο, Λιατσικούρας.
Αναλυτικά η αποστολή: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Μπιανκόν, Πιρόλα, Κοστίνια, Ροντινέι, Μάνσα, Ρέτσος, Μπρούνο, Νασιμέντο, Ζέλσον, Γκαρθία, Σιπιόνι, Τσικίνιο, Στρεφέτσα, Ποντένσε, Πνευμονίδης, Καμπελά, Μουζακίτης, Γιαζίτσι, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Ταρέμι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Πλέι οφ: Η βαθμολογία και οι επόμενες αγωνιστικές μέχρι το φινάλε
- Καραπαπάς για το 1-0 του ΠΑΟΚ: «Πώς μέτρησε αυτό το γκολ και το δικό μας με την ΑΕΚ ακυρώθηκε;»
- ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Εντονες «ερυθρόλευκες» διαμαρτυρίες για το γκολ του Γερεμέγεφ
- Μεντιλίμπαρ: «Κάναμε ένα παιχνίδι που ήταν φτιαγμένο έτσι για να κερδίσουμε, τους χαρίσαμε δύο γκολ»
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Ξεκινά και πάλι το... σίριαλ για Βαλαντσιούνας
