Πανσερραϊκός: Ετοιμάζει μήνυση και αγωγή κατά του Σούντγκρεν
Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ετοιμάζει μήνυση κατά του Ντάνιελ Σούντγκρεν μετά από όσα είπε σχετικά με «στημένα ματς» στα playouts της περσινής σεζόν στην Super League.
Σάλος έχει προκληθεί με όσα είπε ο Ντάνιελ Σούντγκρεν στο Σουηδικό podcast «Lundh» σχετικά με «στημένα ματς» στα playouts της περσινής σεζόν στην Super League.
Σύμφωνα με τον Σουηδό οι αναμετρήσεις του Βόλου με τον Πανσερραϊκό, στα playouts της περσινής σεζόν, ήταν συμφωνημένο αμφότεροι να λήξουν με 3-0 για τη γηπεδούχο ομάδα.
Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ετοιμάζεται να απαντήσει στον Ντάνιελ Σούντγκρεν κάνοντας μήνυση και αγωγή κατά του Σουηδού.
Θυμίζουμε, ότι ήδη η ΠΑΕ Βόλος έχει υποβάλλει μήνυση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Αλλαγή φρουράς στο... κουβάλημα
- Ολυμπιακός: Τα έδωσε όλα ο Μεντιλίμπαρ στο Ρέντη!
- Βαθμολογία UEFA: Πως η ΑΕΚ μπορεί να οδηγήσει στην 10η θέση την Ελλάδα
- NBA: Η μαγική 60άρα του Ντόντσιτς και η τρομερή σύμπτωση με το «αντίο» του Κόμπι
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός AKTOR - Ερυθρός Αστέρας και τα ματς σε Premier League, Serie A, LaLiga, Bundesliga
