ΑΕΚ: Έχασε βαθμούς και λεφτά - Ποια είναι τα έσοδα έως τώρα από το Conference League
Χαμένη ευκαιρία και χαμένα χρήματα από τη γκέλα απέναντι στη Σάμροκ.
Η ΑΕΚ απέτυχε να κερδίσει χθες τη Σάμροκ Ρόβερς και συνάμα έχασε την ευκαιρία να προσθέσει άλλες 400.000 ευρώ στο ταμείο της.
Οι «κιτρινόμαυροι» με το γκολ της ισοφάρισης στο 90’ θα καρπωθούν 133.000 ευρώ, ποσό που ανεβάζει τα συνολικά της έσοδα στα 6.131.000 ευρώ.
Υπενθυμίζουμε ότι το πριμ εισόδου στη League Phase της τρίτης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA ήταν 3.170.000 ευρώ. Η ΑΕΚ είχε εξασφαλίσει 530.000 ευρώ από την παρουσία της στα προκριματικά, 1.870.000 ευρώ από το Value Pillar και 400.000 ευρώ από τη νίκη της επί της Αμπερντίν.
Σε αυτά θα πρέπει να προσθέσουμε και το μπόνους κατάταξης που θα έρθει στο τέλος το οποίο αντιστοιχεί σε 28.000 ευρώ και πολλαπλασιάζεται με βάση τη θέση που θα τερματίσει η ομάδα του Μάρκο Νίκολιτς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
