ΑΕΚ: Ο Ζίνι κλήθηκε στην Εθνική Ανγκόλας για το φιλικό με την Αργεντινή
Ο Ζίνι ακόμα δεν είναι απόλυτα έτοιμος να γυρίσει στις υποχρεώσεις της ΑΕΚ, αλλά κλήθηκε στην Εθνική Ανγκόλας για το φιλικό με την Αργεντινή
Ήταν ένα πλήγμα για την ΑΕΚ και τον Ζίνι ο τραυματισμός του καθώς έδειχνε πως θα ήταν ο βασικός επιθετικός για φέτος, με βάση τα όσα έδειξε και στην προετοιμασία.
Ωστόσο ο Ζίνι υπέστη βαριάς μορφής θλάση και τέθηκε νοκ άουτ από την αρχή της σεζόν. Ο διεθνής επιθετικός είχε τραυματιστεί στις 17 Σεπτεμβρίου, στον αγώνα Κυπέλλου με το Αιγάλεω, και ακόμη δεν έχει επιστρέψει στις προπονήσεις.
Ωστόσο το όνομα του Ζίνι βρίσκεται στις κλήσεις της Εθνικής Ανγκόλας για το φιλικό της επόμενης Παρασκευής με την Αργεντινή.
Σύμφωνα με όσα έβγαιναν από το ρεπορτάζ, θα επέστρεφε μετά τη διακοπή του Νοεμβρίου για τις εθνικές ομάδες και ακόμη δεν είναι σαφές αν είναι σε θέση να πάει στην πρωτεύουσα της χώρας του για το σπουδαίο φιλικό με την παγκόσμια πρωταθλήτρια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
