Ρεάλ Μαδρίτης: Τι γίνεται με τους τραυματίες ενόψει Ολυμπιακού

Ρεάλ Μαδρίτης: Τι γίνεται με τους τραυματίες ενόψει Ολυμπιακού

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει μεγάλη λίστα με τραυματίες και αμφίβουλους με τις πληροφορίες να είναι ξεκάθαρες για το τι ισχύει ενόψει Ολυμπιακού

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα έρθει στην Αθήνα για να παίξει με τον Ολυμπιακό στις 26 του μήνα για την 5η αγωνιστική της league phase του Champions League.

Οι Μαδριλένοι έχουν αρκετούς παίκτες στη λίστα με τους τραυματίες. Δύο από αυτούς είναι οι Τσουαμενί (χαφ), Ρούντιγκερ (αμυντικός) που είναι και βασικοί.

Ο Τσουαμενί αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού στην αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ, ενώ ο Ρούντιγερ απουσιάζει από τα μέσα Σεπτεμβρίου, και εφόσον αυτή εξελιχθεί ομαλά, τότε θα επιστρέψουν στη δράση προς το τέλος Νοεμβρίου.

Έτσι, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προλάβουν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Μικροπροβλήματα αντιμετωπίζουν οι Κουρτουά, Βαλβέρδε, Μασταντουόνο, αλλά δεν εμπνέουν ανησυχία. Σίγουρος απόντας θα είναι εκ νέου τραυματίας αμυντικός Καρβαχάλ.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News