Σνάιντερ: «Η Ρεάλ δεν έχει λόγο ν΄αποκτήσει τον Χάαλαντ»
Το όνομα του Έρλινγκ Χάαλαντ έχει συχνά συνδεθεί με την Ρεάλ Μαδρίτης και ο Γουέσλι Σνάιντερ πήρε θέση σχετικά με αυτό το θέμα.
Το όνομα του Έρλινγκ Χάλαντ έχει συνδεθεί συχνά με την Ρεάλ Μαδρίτης, ειδικά πριν η «βασίλισσα» αποκτήσει τον Κιλιάν Εμπαπέ. Μάλιστα εκείνη τη περίοδο η Ρεάλ σκεφτόταν να φέρει και τους δύο σταρ στην Μαδρίτη.
Αυτό το ενδεχόμενο σχολίασε ο πρώην μέσος της Ισπανικής ομάδας, Γουέσλι Σνάιντερ, που θεωρεί καλό, που η Ρεάλ δεν πήρε τον Χάλαντ.
Ο Χάαλαντ έχει επεκτείνει το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Σίτι μέχρι το 2034 και υπό φυσιολογικές συνθήκες, δεν πρόκειται να πάρει μεταγραφή για την Ρεάλ Μαδρίτης.
«Νομίζω ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε πολύ καλά που δεν απέκτησε τον Χάαλαντ. Κάποια στιγμή, σκεφτόντουσαν να χρησιμοποιήσουν τον Μπαπέ στην αριστερή πτέρυγα με τον Χάαλαντ μπροστά, αλλά νομίζω ότι η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη τώρα. Κι αυτό, επειδή, κατά την γνώμη μου, ο Μπαπέ έχει γίνει ένας πραγματικός επιθετικός. Η θέση του ως επιθετικός είναι μοναδική και νομίζω ότι τώρα είναι πολύ καλύτερος ως επιθετικός παρά ως αριστερός εξτρέμ, οπότε δεν έχει πλέον νόημα να αποκτηθεί ο Χάαλαντ», δήλωσε ο Ολλανδός στην ισπανική εφημερίδα «AS».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καραπαπάς για Δούκα: «Δήμαρχος Αθηναίων ή εργοδηγός του Αλαφούζου;»
- Καλάμπρια: Σενάρια για Σασουόλο, Τορίνο και Κάλιαρι
- Νίκολα Μιλουτίνοφ: Αυτή είναι η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε
- Τάισον σε Λουτσέσκου: «Θα έχεις για πάντα μια θέση στην καρδιά μου, σε αγαπώ στρατηγέ»
- Reuters: Πρώτο το in σε αξιοπιστία και αναγνωσιμότητα μεταξύ των ενημερωτικών ιστοσελίδων στην Ελλάδα – Πρωτιά και για το δελτίο του Mega
