Συγκλονιστικός Τετέι: «Ζω ένα όνειρο, είναι σημαντικό να παίζω για αυτή τη χώρα»
Ο νεαρός επιθετικός χάρηκε με τη ψυχή του το, εντυπωσιακό, ντεμπούτο του με την Ελλάδα κόντρα στη Σκωτία.
Ο Ανδρέας Τετέι έκανε ντεμπούτο με την Εθνική Ανδρών, στη νίκη επί της Σκωτίας με 3-2, αντικαθιστώντας τον τραυματία Βαγγέλη Παυλίδη και έδωσε την ασίστ για το 2-0 του Καρέτσα.
Ο φορ της Κηφισιάς βρέθηκε στην Εθνική μετά τον τραυματισμό του Φώτη Ιωαννίδη, έκανε ντεμπούτο μετά τον τραυματισμό του Βαγγέλη Παυλίδη και τα πήγε περίφημα στο πρώτο του παιχνίδι.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Σκωτσέζους δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για όσα έζησε.
Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Alpha, είπε:
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Ζω ένα όνειρο που δεν μπορώ να το πιστέψω. Από μικρός ήθελα να παίξω για την Εθνική και να που είμαι εδώ! Η ομάδα είναι φανταστική, όλοι μου μιλούσαν και όλοι με έκαναν να αισθανθώ σαν οικογένεια.
Ηταν η μητέρα μου και οι φίλοι μου στο γήπεδο. Είναι πολύ σημαντικό να παίζω για τη χώρα που έχω μεγαλώσει κι έχω τελειώσει το σχολείο. Ευχαριστώ πολύ τον προπονητή γιατί χωρίς αυτόν δεν θα ήμουν εδώ. Ένιωσα τιμή και ευχαριστώ τον κόουτς για την κλήση. Με υποδέχθηκε πολύ καλά, μου έδειξε τακτικά τι θέλει. Αυτό που με εντυπωσίασε είναι ότι μας λέει μπροστά να κάνετε αυτά που μπορείτε με βάση τα στοιχεία που έχετε.
Δεν περίμενα ότι θα παίξω. Όταν μου είπαν να σηκωθώ για ζέσταμα, δεν είχα συνειδητοποιήσει τι είχε γίνει. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη και που έδωσε και την ασίστ στον Καρέτσα.
Με όλους κάνω παρέα. Με τον Κουλιεράκη κάνω πιο πολύ παρέα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ-ΟΦΗ 2-0: «4Χ4» με Περέιρα... δημιουργό και εκτελεστή!
- Μεντιλίμπαρ: «Εχετε την εντύπωση ότι όποιος δε βάζει γκολ δεν παίζει, ενώ δεν ισχύει αυτό»
- ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Ορίστηκε η προσωρινή διοίκηση
- League Phase Κυπέλλου Ελλάδος: Η βαθμολογία μετά τα παιχνίδια της Τετάρτης και τα κριτήρια της ισοβαθμίας
- Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Παναθηναϊκό Στάδιο η παράδοση στην Επιτροπή «Μιλάνο-Κόρτινα 2026»
