Ηρακλής: Ανακοίνωσε και επίσημα τον Νεμπόισα Βίγκνιεβιτς
Ο Νεμπόισα Βίγκνιεβιτς είναι ο νέος προπονητής του Ηρακλή.
Ο Ηρακλής ανακοίνωσε συμφωνία με τον Νεμπόισα Βίγκνιεβιτς, ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν.
Ο Σέρβος ήταν μέχρι πρόσφατα προπονητής της Ουγγρικής Ούιπεστ, ενώ έχει εμπειρία από συλλόγους στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Μαυροβούνιο, τη Λετονία, αλλά και από αρκετές ομάδες της πατρίδας του, όπως η Βοϊβοντίνα, ο Ραντ και η Χάιντουκ Κούλα. Μάλιστα στο Μαυροβούνιο έχει κατακτήσει και ένα πρωτάθλημα με τη Ρούνταρ Πλιέβλια
Αναλυτικά όσα αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση:
“Η ΠΑΕ ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ ΦΟΥΡΝΟΙ ΒΕΝΕΤΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Nebojša Vignjević, με συμφωνία έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν.
Ο Σέρβος τεχνικός διαθέτει μια σημαντική και σταθερή πορεία σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με κορυφαίες στιγμές τα δύο Κύπελλα Ουγγαρίας με την Újpest FC και την κατάκτηση του πρωταθλήματος Μαυροβουνίου με τη Rudar Pljevlja.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ βρίσκεται ήδη στη μέση της αγωνιστικής περιόδου και ο κ. Vignjević αναλαμβάνει σε μια απαιτητική στιγμή, με στόχο να ενισχύσει την προσπάθεια του συνόλου και να βοηθήσει την ομάδα να συνεχίσει με σταθερότητα και προσήλωση στους στόχους της.
Τον καλωσορίζουμε στη μεγάλη κυανόλευκη οικογένεια και του ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο που αναλαμβάνει!”
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
