ΠΕΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: «Ένα ματς με μεγάλη ιστορία»

Ο έμπειρος προπονητής μιλά για τον αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα σε Αιγάλεω και Παναχαϊκή

Άρωμα από την… παλιά Α’ Εθνική, έχει η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας για την 4η φάση του θεσμού. Το ματς Παναχαϊκή – Αιγάλεω, είναι μία αναμέτρηση με δύο ιστορικές ομάδες οι οποίες είχαν μακροχρόνια παρουσία στην πρώτη Εθνική της χώρας.

Τώρα βρίσκονται αντιμέτωπες για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, την Τετάρτη στις 16:00.

Για το ματς αυτό μίλησε στο sportday.gr ο Πέτρος Δημητρίου. Ο έμπειρος προπονητής έχει κάτσει στον πάγκο και των δύο ομάδων και γνωρίζει καλά τις δύο ομάδες αλλά και το κλίμα ενόψει τέτοιων αναμετρήσεων.

«Είναι δύο τεράστιες ομάδες με μεγάλη ιστορία. Έχουν παίξει τόσο στην Α’ Εθνική, όσο όμως και στην Ευρώπη στο παρελθόν, οπότε καταλαβαίνει κανείς το μέγεθος των δύο συλλόγων.

Είναι από τα πιο σκληρά ματς που θα δούμε σε αυτή τη φάση του Κυπέλλου, αλλά και στη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Η Παναχαϊκή είναι μία δυνατή ομάδα, η οποία έχει ενισχυθεί σημαντικά. Έχει ξεκινήσει μία καινούργια προσπάθεια ο κ. Σταθάκης τον οποίο γνωρίζω καθώς είχαμε συνεργαστεί μαζί στο παρελθόν στην Ηλιούπολη.

Το δε Αιγάλεω είναι μία ομάδα η οποία έχει τον ίδιο κορμό τα τελευταία χρόνια και με τη σοβαρή δουλειά που γίνεται έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία δυνατή και αξιόλογη ομάδα. Κάτι το οποίο έδειξε πρόσφατα και με τα Χανιά.

Πιστεύω πως θα δούμε ένα ωραίο ντέρμπι γιατί είναι αγώνας από τα παλιά.

Εύχομαι και στις δύο ομάδες καλή επιτυχία και ξέρουμε ότι θα γίνεται ένας ωραίος αγώνας».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News