Ολυμπιακός: Πολικό ψύχος την ώρα του αγώνα με την Καϊράτ - Τι καιρό θα κάνει
Από χθες για να εγκλιματιστούν στην Αστάνα, οι «ερυθρόλευκοι».
Μετά από ένα ταξίδι 5,5 ωρών, η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε από χθες, Κυριακή, για το Καζακστάν και πιο συγκεκριμένα για την πρωτεύουσα, Αστάνα. Οι «ερυθρόλευκοι» πήγαν δύο ημέρες νωρίτερα ώστε α εγκλιματιστούν στα ακραία καιρικά φαινόμενα που επικρατούν στο Καζακστάν. Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο, Τρίτη, στις 17:30 ώρα Ελλάδας την Καϊράτ, για τη League Phase του Champions League.

CHAMPIONS LEAGUE 2025-2026 / ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΑΣΤΑΝΑ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο τις πολικές συνθήκες, αφού πρόκειται για ένα παιχνίδι δίχως αύριο, καθώς σε διαφορετικό αποτέλεσμα πέραν της νίκης, οι Πειραιώτες θα χάσουν το τρένο της πρόκρισης στη νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης.
Για να επιστρέψουμε στα του καιρού, από σήμερα, Δευτέρα, η θερμοκρασία θα πέσει κι άλλο, ενώ την ημέρα του αγώνα η κατάσταση θα είναι… δραματική! Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία, το θερμόμετρο θα κυμαίνεται από -11 μέχρι το -22, με χιονόπτωση!
Βέβαια, όλα αυτά δεν αναμένεται να επηρεάσουν την εξέλιξη του αγώνα, αφού το γήπεδο που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση, το «Astana Arena», είναι κλειστό (έχει αναδιπλούμενη οροφή). Θυμίζουμε, επίσης, πως το γήπεδο έχει τεχνητό χλοοτάπητα.

CHAMPIONS LEAGUE 2025-2026 / ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΑΣΤΑΝΑ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Τα ρίχνει όλα στην αστυνομία για τα γεγονότα του Μετς
- Ολυμπιακός-ΑΕΚ 100-93: Νέα «100άρα» με πολυφωνία και συνεχίζει αήττητος!
- Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 110-66: Ο αδιανόητος Ρογκαβόπουλος των δώδεκα τριπόντων διέλυσε τον Πανιώνιο
- ΑΕΚ: Στην OPAP Arena ο Λιβάι Γκαρσία-Τα είπε με Ηλιόπουλο
- Σταύρος Γεωργακόπουλος: Πρωταθλητής χειμώνα με σημαιόφορο Ελ Καμπί!
