Αρης: Θλάση ο Διούδης, χάνει Ολυμπιακό
Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο γκολκίπερ του Αρη έδειξαν θλάση 1ου βαθμού και ο Διούδης χάνει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Ο Διούδης ολοκλήρωσε το ντέρμπι στην Τούμπα κόντρα στον Αρη με πόνους και οδηγήθηκε άμεσα σε εξετάσεις, καθώς και πρόσφατα είχε τραυματισμό.
Ετσι επιβεβαιώθηκαν οι αρχικοί φόβοι και ο έμπειρος κίπερ θα χάσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά πιθανότατα και το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και θα επιστρέψει στις αρχές του 2026.
Με τα δεδομένα αυτά, τον πρώτο λόγονα αγωνιστεί την Κυριακή έχει ο Γιώργος Αθανασιάδης, που είχε παίξει και στο ματς Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση και αποκρούοντας το πέναλτι του Ντεσπόντοφ. Στη διάθεση του Χιμένεθ είναι και ο Κροάτης Μάικιτς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ο μετρονόμος Μουζακίτης, ο αδικημένος Εσε και ένα θρίλερ που δε βρήκε δεύτερο πρωταγωνιστή
- Ολυμπιακός: Περιπέτεια για την αναχώρηση της αποστολής
- Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Ταϊρί, έρχεται και ο Αλεν!
- NBA Cup: Στα ημιτελικά Μάτζικ και Νικς και τώρα μεταξύ τους!
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε τις ευρωπαϊκές μάχες στο μπάσκετ των ΑΕΚ, Άρη, ΠΑΟΚ
