ΠΑΟΚ: Για δεύτερο σερί μήνα παίκτης του Δικεφάλου ψηφίστηκε ως MVP της Super League

eurokinissi

Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ πήρε σκυτάλη από τον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ πραγματοποιεί μία εξαιρετική χρονιά με τον ΠΑΟΚ, αποτελώντας έναν εκ των πρωταγωνιστών της φετινή πορείας.

Ο Ρώσος χαφ δίνει πολύτιμες λύσεις σε άμυνα και επίθεση και χαρακτηριστικό είναι πως σε 22 αναμετρήσεις έχει σκοράρει ήδη επτά φορές, μοιράζοντας παράλληλα και τρεις ασίστ. Είναι πλέον θέμα χρόνου να σπάσει ρεκόρ καριέρας στο σκοράρισμα, με τα επτά γκολ που πέτυχε στην πρώτη του χρονιά στον Δικέφαλο.

Τον Νοέμβριο βρήκε δίχτυα τέσσερις φορές στο πρωτάθλημα και ήδη βρίσκεται στη 2η θέση του πίνακα των σκόρερ πίσω από τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί που έχει 12.

Η απόδοσή του τον ανέδειξε ως MVP της Super League για τον περασμένο μήνα με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο, συγκεντρώνοντας ποσοστό 34,48%.

Ο φορ του Ολυμπιακού βρέθηκε στη 2η θέση με 26,01%, ενώ την τριάδα έκλεισε ο Πινέδα με ποσοστό 19,98%. H ανακοίνωση της Super League:

Η Super League ανακοινώνει τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, μετά από ψηφοφορία των φιλάθλων, του διαγωνισμού Stoiximan Player of the Month του Νοεμβρίου:

1/ Μ. Οζντόεφ 34,48%

2/ Α. Ελ Κααμπί 26,01%

3/ Ο. Πινέδα 19,98%

4/ Μ. Τετέ 13,81%

5/ Ν. Παπαδόπουλος 3,04%

6/ Α. Όζμπολτ 1,47%

7/ Μ. Σιαμπάνης 1,21%

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News