ΠΑΟΚ: Συγκίνηση και αποθέωση στο «αντίο» του Χρήστου Ζαφείρη στη Σλάβια Πράγας

Αποθεώθηκε στο τελευταίο του ματς με την τσέχικη ομάδα πριν από την μετακόμισή του στον ΠΑΟΚ.

το αρχικό σχήμα της Σλάβια Πράγας ήταν σήμερα (13/12) ο Χρήστος Ζαφείρης και στο 4-3 που νίκησε την Γιάμπλονετς έπαιξε για ύστατη φορά με τη φανέλα της.

Αυτό ήταν ο τελευταίο της επίσημο ματς για το 2025 και ο Έλληνας μέσος που από το καλοκαίρι ανήκει στον ΠΑΟΚ, θα ενταχθεί τις επόμενες ημέρες στις προπονήσεις του Δικεφάλου, με τον οποίο θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από την 1η Ιανουαρίου και μετά.

Είναι χαρακτηριστικό πως στην αναφώνηση των ενδεκάδων ο παρουσιαστής φώναξε από το μεγάφωνο: «Ο τελευταίος χορός»,

Ο διεθνής χαφ αντικαταστάθηκε στο 78′ του αγώνα και το γήπεδο… σηκώθηκε στο πόδι και τον αποθέωσε, καθώς τα τρία χρόνια που έπαιζε στη Σλάβια αγαπήθηκε όσο λίγοι.

Εκείνος δε δεν άντεξε, «λύγισε» και έβαλε τα κλάματα, ενώ συμπαίκτες του και μέλη του συλλόγου έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News