ΠΑΟΚ: Προπονήθηκε κανονικά ο Ζίβκοβιτς

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς προπονήθηκε κανονικά και θα είναι στη διάθεση του Λουτσέσκου για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (21/10) και στην σημερινή προπόνηση (19/12) ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να βγάζει όλο το πρόγραμμα και να τίθεται στη διάθεσή του.
Οι Πέλκας, Γιακουμάκης και Σάστρε έκαναν ατομική προπόνηση και οι Μιχαηλίδης και Λόβρεν συνέχισαν τη θεραπεία τους
Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:
“Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας φτάνει στο τέλος της και η ομάδα δουλεύει πάνω στις τελευταίες λεπτομέρειες ενόψει του κρίσιμου αγώνα.
Η Παρασκευή (19.12) ήταν ημέρα τακτικής. Το τεχνικό επιτελείο δούλεψε με τους παίκτες πάνω σε όλη την προσέγγιση της μάχης με τον Παναθηναϊκό μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια.
Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, οι Πέλκας , Γιακουμάκης και Σάστρε δούλεψαν ατομικά στο γήπεδο, ενώ οι Μιχαηλίδης και Λόβρεν υποβλήθηκαν σε θεραπεία.
Το Σάββατο (20.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 16:45″
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Γιώργος Μπαρτζώκας: Δεν είναι απλώς ένας προπονητής του Ολυμπιακού
- Ντάνιελ Καστελάνι: «Έφυγε» από τη ζωή ο σπουδαίος προπονητής
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Ημέρα Ντε Φράι - Πως πείστηκε ο Ολλανδός στόπερ, ποιες οι απολαβές του
- Αρης: Σκληρή μάχη με το ΝΒΑ για τον Ρόμπινσον-Ερλ
- Αθλητικές Μεταδόσεις: Πού θα δείτε τη μάχη Εμπαπέ - Χάαλαντ και το Ράλι Ακρόπολις
