Τετέ: «Ο Παναθηναϊκός αποδέχθηκε τα 6,5 εκατ. ευρώ της Γκρέμιο»
«Βόμβα» από τη Βραζιλία!
Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Τετέ καθώς σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους, ο Παναθηναϊκός είπε «ναι» στην πρόταση της Γκρέμιο!
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την πατρίδα του 25χρονου εξτρέμ, η Γκρέμιο τα βρήκε με τον Παναθηναϊκό για ένα ποσό της τάξεως των 6.500.000 ευρώ και πλέον η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες.
Θυμίζουμε πως η Γκρέμιο ήθελε, αρχικά, με μορφή δανεισμού τον Τετέ, αλλά ο Παναθηναϊκός είχε ξεκαθαρίσει πως συζητά μόνο πώληση και μόνο αν ικανοποιηθεί οικονομικά. Βέβαια, τα «θέλω» του Παναθηναϊκού έφταναν τα 10 εκατομμύρια και μένει να δούμε αν ισχύουν τα βραζιλιάνικα δημοσιεύματα.
Υπενθυμίζεται ότι ο Τετέ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό έως το καλοκαίρι του 2028.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Aγνοούνται σουτ κι ασίστ
- Ελλάδα-Ιταλία 0-1: Απογοήτευσε η Εθνική κόντρα στην νεανική Ιταλία
- Συγκινεί ο Πολονάρα: «Τυχερός που νίκησα τον καρκίνο, έχασα την αίσθηση της δεξιάς πλευράς μου»
- Μπόλντγουιν: «Ο Ιβάνοβιτς είναι από τους χειρότερους προπονητές που είχα»
- Το Μουντιάλ αλλάζει ξανά το ποδόσφαιρο: Οι νέοι κανόνες και οι καινοτομίες που θα ντεμπουτάρουν στην Αμερική
