Ντραγκόφσκι: «Λόγω του χάους στον Παναθηναϊκό, δεν είχα κανένα πρόβλημα να φύγω»
Ο Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι ανέφερε στις δηλώσεις του ως παίκτης της Βίτσεβ Λοτζ την επιθυμία του να φύγει από τον Παναθηναϊκό
Ο Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι επέστρεψε στην πατρίδα του, για να συνεχίσει την καριέρα του στην Βίτσεβ Λοτζ, που τον αγόρασε από τον Παναθηναϊκό.
Ο Πολωνός τερματοφύλακας παραχώρησε συνέντευξη σε μέσο της χώρας λέγοντας πως ήταν θετικός να επιστρέψει στην Πολωνία και εξήγησε τον λόγο της αποχώρησης του από το «τριφύλλι».
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Ήμουν αποφασισμένος για τη μεταγραφή από την αρχή. Στο εξωτερικό βρίσκομαι ήδη δέκα χρόνια και μου έλειπε λίγο η Πολωνία. Δεν εξέτασα άλλους προορισμούς στο εξωτερικό. Απομένουν ακόμη κάποια οργανωτικά ζητήματα. Την Κυριακή πέταξα από την Αθήνα για τις ιατρικές εξετάσεις και την Τρίτη βρέθηκα ήδη εδώ, στο Μπελέκ“, ανέφερε αρχικά για τη μεταγραφή του.
Παράλληλα μίλησε για το ενδιαφέρον που είχε και από άλλες πολωνικές ομάδες αλλά και το ενδιαφέρον του τριφυλλιού: “Λόγω του χάους στον Παναθηναϊκό, δεν είχα κανένα πρόβλημα να φύγω. Από όσο γνωρίζω, υπήρξε ένα ή δύο ερωτήματα από άλλες πολωνικές ομάδες, αλλά εγώ ήξερα από την αρχή τι θέλω, οπότε δεν κοίταξα κάτι άλλο. (…) Είμαι θετικά έκπληκτος από την ποιότητα στη Βίτσεβ και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό. Υπάρχουν εδώ αρκετοί ποδοσφαιριστές που είναι πολύ καλοί τεχνικά και θα μπορούσαν να σταθούν και στο εξωτερικό“.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Διαιτησία: ο Σλοβένος Ομπρένοβιτς στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός-Ιδιος VARίστας με το χθεσινό Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ
- Ολυμπιακός: Ενωτικό μήνυμα μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ
- Μπούσης: «Περήφανος για όλους» (pics)
- Ολυμπιακός: Τα παράξενα ενός αποκλεισμού που μπορεί να αξιοποιηθεί!
- Νίκος Σαρίδης: Σουβλάκι Λιβαδειάς ή... αντικριστό Κρήτης;
