Παναθηναϊκός: Η προαναγγελία της μεταγραφής του Σαντίνο Αντίνο με... αργεντίνικο ποστάρισμα στα σόσιαλ μίντια
Το deal έκλεισε για τον 20χρονο εξτρέμ και ο Παναθηναϊκός προανήγγειλε τη μεταγραφή με… προειδοποίηση για καταιγίδα.
Το σίριαλ έλαβε τέλος και ο Σαντίνο Αντίνο έκλεισε στον Παναθηναϊκό, ο οποίος πάλεψε για πολύ καιρό την υπόθεση και έφτασε στο οριστικό deal.
Ο Σαντίνο Αντίνο αναμένεται να μπει άμεσα στο αεροπλάνο και τις επόμενες ώρες να φτάσει στην Ελλάδα, ώστε να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό το οποίο θα έχει διάρκεια 3,5 χρόνων, ως το καλοκαίρι του 2029, με αποδοχές που θα ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ.
Το βράδυ της Παρασκευής οι «πράσινοι» προανήγγειλαν την μεταγραφή με ποστάρισμα στα σόσιαλ μίντια που είχε… άρωμα Αργεντινής και… προειδοποίηση για καταιγίδα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΠΑΟΚ: Η ιστορία πίσω από τα πέντε πρόσωπα της παρουσίασης της φανέλας των 100 χρόνων
- Μπετανκόρ: Σοκαριστικές αποκαλύψεις, πως τον γλίτωσε το ποδόσφαιρο!
- Επιστρέφει η Κ18 του Αρη από το Αμπου Ντάμπι-Πως θα φτάσουν στη Θεσσαλονίκη
- Asteras AKTOR Παρασκήνιο: Πως ήρθε η λύση συνεργασίας με τον Ράσταβατς
- Κώστας Καραπαπάς: Ο λόγος που αντέδρασε για τα fake news - Για ποιον ποδοσφαιριστή αφορούσε η ανάρτησή του
