Ολυμπιακός: Επίδειξη δύναμης από τις ερυθρόλευκες με 11αρα κόντρα στον Εθνικό Καλαμάτας

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Εθνικού Καλαμάτας με 11-0 και έκανε το 8/8 στη Γ Εθνική.

Ασταμάτητος είναι ο Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο γυναικών, με τις ερυθρόλευκες να πανηγυρίζουν άλλη μία επιβλητική νίκη, αυτή τη φορά κόντρα στον Εθνικό Καλαμάτας με 11-0, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Γ Εθνικής Γυναικών.

Οι ερυθρόλευκες έφτασαν τα 81 γκολ σε μόλις 8 παιχνίδια.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε στο 8′ το σκορ της αναμέτρησης με την Βενιαμίν, η οποία ένα λεπτό αργότερα διπλασίασε τα τέρματα της. Στο 15′ η Γιάννου έκανε το 3-0, ενώ δύο λεπτά αργότερα η Βενιαμίν σημείωσε χατ τρικ κάνοντας το 4-0. Η Γιάννου στο 19′ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 5-0, με την Μυλώνα να πετυχαίνει στο 23′ το 6-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτριες των «ερυθρόλευκων» δεν έσβησαν τις μηχανές και η Βαλκάνη έκανε το 7-0. Η Τριγούτη ανέβασε το σκορ στο 8-0 στο 50΄ και η Μυλωνά έγραψε το 9-0, με την Βαλκάνη να πετυχαίνει στο 70′ το 10-0. Η Πελεκούδα διαμόρφωσε το τελικό σκορ της αναμέτρησης στο 72.

  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάσος Φλέγγας): Μαντζακοπούλου, Ματζάνα, Μισιρλή, Μυλωνά, Φεγγούλη, Ιωαννίδη, Πελεκούδα, Τρυγούτη, Δημητρίου, Γιάννου, Βενιαμίν (αγωνίστηκαν και οι Ξυλούρη, Βαλκάνη, Κατσάνου).

Τα αποτελέσματα του Ολυμπιακού: 

  • Εθνικός Καλαμάτας – Ολυμπιακός 0-10
  • Ολυμπιακός – Διεθνής Ακαδημία 3Β ΑΣ 10-0 
  • Αθλητική Ακαδημία 28Β (Valbuena Academy) – Ολυμπιακός 0-10
  • Εθνικός – Ολυμπιακός 0-7
  • Ολυμπιακός – Άγιος Θωμάς 11-0
  • Ελπίδα Τρίπολης – Ολυμπιακός 0-12
  • Πυθαγόρας Περάματος – Ολυμπιακός 0-10
  • Ολυμπιακός – Εθνικός Καλαμάτας 11-0

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News