Χατσίδης: «Ο Λουτσέσκου μου είπε να το απολαύσω και αυτό έκανα»
Οι δηλώσεις του Γιώργου Χατσίδη μετά την εξαιρετική του εμφάνιση κόντρα στον ΟΦΗ
Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του ΟΦΗ με 3-0 στην Τούμπα για την 17η αγωνιστική της Super League και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.
Ο Γιώργος Χατσίδης ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, καθώς μοίρασε 2 ασίστ.
Ο 19χρονος στις δηλώσεις του μετά την εξαιρετική του εμφάνιση τόνισε πως ακολουθεί τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου και απολαμβάνει το παιχνίδι.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για τις πρώτες του παραστάσεις με τον ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος αλλά και ταυτόχρονα είμαι λίγο αγχωμένος. Την Τετάρτη ήταν ένας δύσκολος αγώνας, ακολούθησα τις οδηγίες του προπονητή και έτσι έκανα και σήμερα».
Για τον Κωνσταντέλια: «Μας δείχνει τον δρόμο, όπως και άλλοι συμπαίκτες μου. Ο Πέλκας, ο Μιχαηλίδης και ο Μύθου είναι πολύ καλά παραδείγματα».
Για το τι του είπε ο Λουτσέσκου πριν το παιχνίδι: «Να το απολαύσω, όπως και έκανα»
Για την θέση που προτιμά: «Μπορώ να παίξω σε πολλές θέσεις αλλά με βολεύει περισσότερο να αγωνίζομαι στα δεξιά».
Για τον Τάισον: «Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και ποδοσφαιριστής. Έχει αρκετή πλάκα στα αποδυτήρια και δεν έχω καταλάβει ακόμη ότι είναι 38 χρονών».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Βάργκα: «Έφυγα και δεν πρόλαβα να αποχαιρετήσω τους συμπαίκτες μου στη Φερεντσβάρος»
- ΟΦΗ: Η απίστευτη αντίδραση ενός πιτσιρικά όταν μαθαίνει ότι θα πάει στον τελικό κυπέλλου
- Σέρχιο Κόκε: Του έγινε πρόταση να γίνει η ζωή του ταινία στο Netflix
- Κωστούλας Μεταγραφές: Ο Χιούρτζελερ το ξέκοψε στους μνηστήρες
- Ιππασία: Πρωτάθλημα & Διεθνής αγώνας Ιππικής Αντοχής στο Κιλκίς!
