Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Ο τραυματισμός του Τσιριβέγια προχωρά την περίπτωση Καμαρά
Ο Παναθηναϊκός «τρέχει» να κλείσει τον 22χρονο μέσο.
Σε μία ιδιαίτερα κίνηση που δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας και δουλεύεται αρκετές μέρες, προχωράει για τον άξονα της μεσαίας γραμμής ο Παναθηναϊκός.
Η ομάδα του Τριφυλλιού είναι προχωρημένες συζητήσεις με τη Σαρλερουά για την απόκτηση του 22χρονου χαφ, Ετιέν Καμαρά.
Ο υψηλόσωμος χαφ μπορεί να παίξει και στο «6» και στο «8» και ο Παναθηναϊκός θέλει να τελειώσει σύντομα την υπόθεση για να καλυφθεί και το κενό του τραυματία Πέδρο Τσιριβέγια, ο οποίος θα μείνει εκτός περίπου 1.5 μήνα.
Ο νεαρός αριστερόποδαρος Γάλλος την φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει 26 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την Σαρλερουά, έχοντας 1 γκολ και 2 ασίστ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Οι (νέοι) αστέρες, ο Αστέρας και ο πρώην του
- Εθνική Ελλάδος: Αποστολή με νέα πρόσωπα και μια μεγάλη επιστροφή από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς
- Εθνική Ελπίδων: Δεν είναι απλά ομάδα, είναι dream team - Οι κλήσεις για τα ματς με την Ισλανδία για την πρόκριση στο Euro 2027
- Αλεξάνδρειο Μέλαθρο: Παραχωρείται στον Άρη για 49 χρόνια - Ποιες οι υποχρεώσεις του
- ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Μυθική πρόταση στον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ
