ΠΑΟΚ τραγωδία: Ερευνούν τα βίντεο και αναζητούν τα αίτια
Τα βίντεο από το δυστύχημα έχουν μπει στο μικροσκόπιο των Ρουμάνων προκειμένου να εξακριβώσουν τι συνέβη και ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα.
Τα βίντεο από το δυστύχημα έχουν μπει στο μικροσκόπιο των Ρουμάνων προκειμένου να εξακριβώσουν τι συνέβη και ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα.
Όπως φαίνεται, κάνει κίνηση για να ολοκληρώσει την προσπέραση στο βυτιοφόρο που προπορευόταν, ανάβοντας δεξί φλας για να μπει ξανά στο ρεύμα κυκλοφορίας, όμως αμέσως ανάβει και αριστερό φλας για να κάνει μια ακόμα προσπέραση, με τη μοιραία κατάληξη να ακολουθεί.
Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους, αιφνίδιας αδιαθεσίας ή παθολογικού επεισοδίου του οδηγού.
Παράλληλα, ως πιθανές αιτίες εξετάστηκαν οι εξωτερικοί παράγοντες, όπως οι ισχυροί άνεμοι ή η ομίχλη που επικρατούσε στην περιοχή, που ίσως να επηρέασαν την πορεία του οχήματος ή την οπτική ικανότητα του οδηγού.
Άλλες πιθανές αιτίες που εξετάστηκαν αρχικά, όπως το ενδεχόμενο κλαταρίσματος ελαστικού ή πρόσκρουσης με το βυτιοφόρο φαίνεται, προς το παρόν, να απομακρύνονται.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- NBA: O Χεζόνια το κάνει (;) όπως ο «Τσάτσο»
- FIFA – UEFA: «Ξεπουλάει» η FIFA, εξοργίζεται η UEFA και στη μέση το ποδόσφαιρο – Το δημοσίευμα των «Times» έβαλε φωτιές!
- Ρόδρι: Υποβλήθηκε σε επέμβαση στη μέση - Ξεκίνησε η αποκατάστασή του
- Κουκουρέγια: Τήρησε τον λόγο του και «χτύπησε» το τατουάζ με το πρόσωπο του Ντε Λα Φουέντε
- ΠΑΟΚ: Βγαίνει στην αγορά για αντι - Τάχα Άλι
