Ολυμπιακός: Πάει στη Λιόν δανεικός ο Γιάρεμτσουκ
Τελειωμένη φαίνεται πως είναι η υπόθεση με τον Ουκρανό φορ.
Ολοκληρώνεται πολύ σύντομα ο δανεισμός του Ρόμαν Γιάρεμτσουκ στην Λιόν.
Όπως έχουμε γράψει, στον Ολυμπιακό πιστεύουν στον Ουκρανό φορ, αλλά επειδή δεν έχει χρόνο συμμετοχής, δεν θέλουν να μείνει άπραγος και όλα οδεύουν σε συμφωνία με τη Λιόν για δανεισμό έως το καλοκαίρι.
Ο Γιάρεμτσουκ είναι τρίτος επιθετικός στην ιεραρχία, αλλά στα τελευταία ματς δεν χρησιμοποιείται καθόλου από τον Μεντιλίμπαρ και γι’ αυτό υπήρξε κοινή απόφαση να φύγει έως το προσεχές καλοκαίρι και να πάει σε μία ομάδα που θα παίζει.
Θυμίζουμε πως ο Γιάρεμτσουκ έμεινε εκτός αποστολής του ντέρμπι με την ΑΕΚ ώστε να ολοκληρώσει τα διαδικαστικά της μετακίνησής του στη Γαλλία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μαρινάκης-Μεντιλίμπαρ: Ειλικρινής συζήτηση και μήνυμα για τη συνέχεια - «Ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για να κατακτηθούν τα πάντα!»
- Παρασκήνιο: Καθολική αποθέωση για τον Κόντη - Έβαλε... στη θέση του τον Τζώρτζογλου
- Super League: Πότε τελειώνουν οι μεταγραφές - Τι πρέπει να γνωρίζετε
- Παναθηναϊκός: Με μία αλλαγή η ευρωπαϊκή λίστα για τα πλέι οφ του Conference League
- ΑΕΚ: Αυτή είναι η ευρωπαϊκή λίστα για τα πλέι οφ του Champions League - Ποιοι έμειναν εκτός και γιατί
