ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ: Απορρίπτεται από το δικαστήριο η υπόθεση βιασμού το 2009

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε δεχθεί κατηγορίες ότι το 2009 βίασε την Κάθριν Μαγιόρκα αλλά στο χθεσινό (7/10) δικαστήριο φαίνεται να ακυρώνεται η υπόθεση μιας και δεν έχει βάσιμα στοιχεία.

Ο Δικαστής στη Νεβάδα των ΗΠΑ υποστήριξε τόσο τον Κριστιάνο Ρονάλντο όσο και τους δικηγόρους του καθώς η υπόθεση βιασμού του 2009, δεν έχει βάσιμα στοιχεία.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατηγορήθηκε ότι βίασε την Κάθριν Μαγιόρκα το 2009 και ο δικηγόρος της φαίνεται να έδωσε ψεύτικα στοιχεία και να διέρρευσαν οι συνομιλίες που είχε ο σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τους δικηγόρους του.

Συγκεκριμένα, στο δικαστήριο αναφέρθηκε: «Η απόρριψη της υπόθεσης της Μαγιόρκα λόγω της απαράδεκτης συμπεριφοράς του δικηγόρου της είναι ένα σκληρό αποτέλεσμα. Είναι, όμως, δυστυχώς, η σωστή πράξη που θα εξασφαλίσει την ακεραιότητα της διαδικασίας».

Μάλιστα ο δικηγόρος του Κριστιάνο ΡονάλντοΠίτερ Κρίστιανσεν ανέφερε: «ικανοποιημένος με τη στάση του δικαστηρίου και τη θέλησή του να εφαρμόσει ακριβώς το νόμο και να απορρίψει την υπόθεση εναντίον του κυρίου Ρονάλντο».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News