Κύπελλο Ελλάδας: Φωτιάς στην Τούμπα, Παπαπέτρου στο Λεβαδειακός - ΟΦΗ
Η αντίστροφη μέτρηση για τις ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ξεκίνησε και η ΚΕΔ έκανε γνωστούς τους ορισμούς των διαιτητών για τις δύο κρίσιμες αναμετρήσεις, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό και Λεβαδειακό με ΟΦΗ.
Στην αναμέτρηση της Τούμπας, ορίστηκε ο Βασίλης Φωτιάς. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου στις 20:30 και αναμένεται να κρίνει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.
Ο Δικέφαλος μπαίνει στη ρεβάνς με προβάδισμα, έχοντας επικρατήσει 1-0 στο πρώτο ματς με γκολ του Γιώργου Γιακουμάκη, αποτέλεσμα που του δίνει μεν πλεονέκτημα, αλλά δεν επιτρέπει κανέναν εφησυχασμό. Υπενθυμίζεται πως στη διοργάνωση δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, κάτι που σημαίνει ότι σε περίπτωση ίδιου συνολικού σκορ, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.
Δίπλα στον Φωτιά θα βρεθούν ως βοηθοί οι Μειντάνας και Παπαδάκης, τέταρτος διαιτητής ο Βεργέτης, ενώ στο VAR η ΚΕΔ επέλεξε ξένο δίδυμο, εμπιστευόμενη τους Ολλανδούς Κλέι Ρούπερτι και Γέροεν Μάνσοτ.
Την ίδια ώρα, ανοιχτή παραμένει και η δεύτερη θέση του τελικού. Στη Λιβαδειά, Λεβαδειακός και ΟΦΗ θα λύσουν τις διαφορές τους μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα. Εκεί, τη διεύθυνση της αναμέτρησης (11/2, 17:00) αναλαμβάνει ο Αναστάσιος Παπαπέτρου, με ελληνικό VAR.
Ο τελικός του Κυπέλλου είναι προγραμματισμένος για τις 25 Απριλίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όμως πριν από αυτό, η Τούμπα ετοιμάζεται για μια βραδιά που θα κρίνει πολλά.
Αναλυτικά οι ορισμοί:
Λεβαδειακός – ΟΦΗ (11/2, 17:00)
Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου (ΕΠΣ Αθηνών)
1ος βοηθός: Τρύφωνας Πετρόπουλος (ΕΠΣ Αρκαδίας)
2ος βοηθός: Λάζαρος Δημητριάδης (ΕΠΣ Μακεδονίας)
4ος διαιτητής: Φώτιος Πολυχρόνης (ΕΠΣ Πιερίας)
VAR: Ιωάννης Παπαδόπουλος (ΕΠΣ Μακεδονίας)
AVAR: Στέφανος Κουμπαράκης (ΕΠΣ Κυκλάδων)
Παρατηρητής: Σταύρος Τριτσώνης (ΕΠΣ Αθηνών)
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (11/2, 20:30)
Διαιτητής: Βασίλειος Φωτιάς (ΕΠΣ Πέλλας)
1ος βοηθός: Ανδρέας Μειντάνας (ΕΠΣ Αχαΐας)
2ος βοηθός: Μιχαήλ Παπαδάκης (ΕΠΣ Ηρακλείου)
4ος διαιτητής: Χρήστος Βεργέτης (ΕΠΣ Αρκαδίας)
VAR: Clay Ruperti (ΕΠΟ)
AVAR: Jeroen Manschot (ΕΠΟ)
Παρατηρητής: Αθανάσιος Μπριάκος (ΕΠΣ Ηπείρου)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Μόνο αν τον εκνευρίσουν μπορούν να τον σταματήσουν
- ΝΒΑ: Οι Νικς έβαλαν φρένο στο σερί των Σέλτικς με ηγέτη Μπράνσον
- Super Bowl: Οι Σιάτλ Σίχοκς νίκησαν 29-13 τους Νιου Ίνγλαντ Πάτριοτς
- Ντάριο Σάριτς: Εμεινε ελεύθερος και σήμανε συναγερμός στην Euroleague
- Βλαχοδήμος: «Χρωστάω τη μεγάλη απόκρουση στη γυναίκα μου»
