ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ: Έφυγε με στόχο το «διπλό»
Ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με τη Γεωργία στο Μπατούμι, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου…
Κόντρα στη Γεωργία θα βρεθεί η εθνική Ελλάδας το Σάββατο, στις 19:00, εκτός έδρας στο Μπατούμι, στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει τη Γεωργία με στόχο το καλό αποτέλεσμα για να συνεχίσει τις καλές της εμφανίσεις μετά τη νίκη επί της Σουηδίας στο ΟΑΚΑ.
Η αποστολή της Εθνικής αναχώρησε το πρωί της Παρασκευής, με προορισμό το Μπατούμι και ενόψει του αγώνα που έχει το Σάββατο.
Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ο τεχνικός της ομάδας Τζον Φαν’τ Σχιπ αντιμετώπισε προβλήματα για αυτό και υπήρξαν αλλαγές. Εκτός έμειναν οι Σωκράτης Διούδης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κάρλος Ζέκα και μπήκαν στην αποστολή οι Γιώργος Αθανασιάδης, Αχιλλέας Πούγγουρας.
Παράλληλα προβλήματα αντιμετώπισαν και οι Γιώργος Τζαβέλας, Τάσος Δουβίκας οι οποίοι όμως τέθηκαν κανονικά στη διάθεση του Ολλανδού τεχνικού.
Μάλιστα οι δύο τελευταία διεκδικούν και θέση στη βασική ενδεκάδα της ομάδας.
Να σημειωθεί πως η Εθνική θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για τον αγώνα απόψε, Παρασκευή, με μία προπόνηση στο γήπεδο όπου θα γίνει το ματς με τη Γεωργία στο Μπατούμι.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός Μεταγραφές: Νέα πρόταση για Πουέρτα - Πιο κοντά στον Μέλε
- Παναθηναϊκός: Ο αφελής Νίστρουπ παίζει το κεφάλι του
- Βαγγέλης Παυλίδης: «Χτίζει» το μύθο του στην Μπενφίκα με 70 γκολ σε δύο σεζόν
- Καιρός: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας – Το Σάββατο η πιο ζεστή μέρα
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε τον τελικό του Πετρούνια, τον Μίλτο Τεντόγλου στο Diamond League και το Άρσεναλ - Κόβεντρι
