Ολυμπιακός: Αυτή είναι η αποστολή για το σπουδαίο ματς με τη Λεβερκούζεν
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του την Τρίτη
Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το σπουδαίο εντός έδρας παιχνίδι με την Λεβερκούζεν (18/2, 22:00) για την ενδιάμεση φάση του Champions League.
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την αποστολή του για το μεγάλο ματς στο κατάμεστο γήπεδο Καραϊσκάκη και ο Ολυμπιακός πηγαίνει πάνοπλος για το μεγάλο αποτέλεσμα.
H αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Μπότης, Τζολάκης, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Καλογερόπουλος, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος, Μπρούνο, Νασιμέντο, Μαρτίνς, Γκαρθία, Σιπιόνι, Λουίζ, Τσικίνιο, Έσε, Ποντένσε, Μουζακίτης, Ελ Κααμπί, Κλέιτον, Ταρέμι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Το καλοκαίρι ζητά αποφασιστικότητα και ανοιχτό μυαλό
- ΑΕΚ Παρασκήνιο: Δικαίωση για Ριμπάλτα και ενδιαφέρον από το εξωτερικό
- Ολυμπιακός: Το πιο μεγάλο και αξεπέραστο πρόβλημα των «ερυθρολεύκων»...
- Καιρός: Αίθριος τη Μεγάλη Τρίτη με άνοδο της θερμοκρασίας – Η πρόγνωση έως και το Μεγάλο Σάββατο
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε τα Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός, Μπανταλόνα - ΑΕΚ και τα ματς του Champions League
