Οργισμένοι με Κηφισιά στον Λεβαδειακό: «Διπλάσια τιμή στα εισιτήρια και τελικά... ανάκληση»
Η ανακοίνωση του Λεβαδειακού για την Κηφισιά…
«Βράζουν» στον Λεβαδειακό με την Κηφισιά για τον τρόπο που η ομάδα της Αττικής διαχειρίστηκε τα εισιτήρια του μεταξύ τους αγώνα.
Η ανακοίνωση;
«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για τη στάση της ΠΑΕ Κηφισιά ενόψει του μεταξύ μας αγώνα του προσεχούς Σαββάτου (28/2) στο Γήπεδο της Νεάπολη.
Ενώ στα δύο φετινά παιχνίδια που πραγματοποιήθηκαν στη Λιβαδειά, για το Πρωτάθλημα της Stoiximan Super League και το Κύπελλο Ελλάδας, ο Λεβαδειακός παρείχε κανονικά τον αριθμό των εισιτήριων που ζήτησε η ΠΑΕ Κηφισιά για τις ανάγκες των φιλάθλων της στην τιμή των 10 ευρώ, η γηπεδούχος ΠΑΕ όχι μόνο όρισε διπλάσια τιμή (20 ευρώ) για τους φιλάθλους μας, αλλά στη συνέχεια προχώρησε και στην ανάκληση των εισιτηρίων που αρχικά μας είχε διαθέσει.
Η επίκληση “φόβου επεισοδίων” με τρίτους, ως αιτιολογία αυτής της απόφασης, αποτελεί προσχηματική δικαιολογία που δεν στηρίζεται σε κανένα πραγματικό δεδομένο. Εξάλλου αν υπάρχει πράγματι τέτοιος κίνδυνος, αυτός θα αφορά και τους φίλους της γηπεδούχου ομάδας κι ως εκ τούτου θα έπρεπε να παρέμβουν οι αρμόδιες αρχές. Οι φίλαθλοι του Λεβαδειακού έχουν αποδείξει επανειλημμένα ότι στηρίζουν την ομάδα τους με κόσμιο και πολιτισμένο τρόπο, όπου κι αν αυτή αγωνίζεται».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μαρούσι: «Αντιλαμβανόμαστε τον πανικό που έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες μας»
- «Live News» του MEGA: Ιστορικό ρεκόρ στην τηλεθέαση η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου
- Οι τρίδυμες αδερφές Αλεξανδρή μάγεψαν τα παιδιά του Ναυτικού Ομίλου Χανίων
- Ολυμπιακός: Ο Σαντιάγκο Έσε είπε τα αυτονόητα για την επόμενη μέρα
- Γιώργος Πρασσάς: «Την Κυριακή κάνουμε τη Νίκαια... Καλαμάτα»
