Premier League: Η Νότιγχαμ φρέναρε τη Σίτι, στο +7 η Άρσεναλ
H Μάντσεστερ Σίτι πήρε δύο φορές το προβάδισμα στο «Ετιχαντ», αλλά η Νότιγχαμ Φόρεστ απάντησε και έφυγε με το 2-2
H Νότιγχαμ Φόρεστ πήρε έναν παλικαρίσιο και πολύ σημαντικό βαθμό στη μάχη για την παραμονή, αφού «ήρθε» ισόπαλη 2-2 με τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ».
Σεμένιο (31’) και Ρόντρι (62’) σκόραραν για τους μεν, ενώ Γκιμπς-Γουάιτ (56’) και Αντερσον (76’) για τους δε, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Premier League.
Νικηφόρο ήταν το πέρασμα της Άρσεναλ από το Amex Stadium με 1-0, αποτέλεσμα που της δίνει σημαντικό αβαντάζ στο κυνήγι του τίτλου.
Στην 300ή συμμετοχή του με τη φανέλα των «κανονιέρηδων», ο Μπουκάγιο Σάκα σκόραρε στο 9ο λεπτό και χάρισε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.
Κατά συνέπεια, οι «κανονιέρηδες» αποσπάστηκαν στο +7 από τη Μάντσεστερ Σίτι, μετρώντας πάντως ένα παιχνίδι περισσότερο.
Παράλληλα, με πρωταγωνιστή τον Ζοάο Πέδρο, η Τσέλσι θριάμβευσε 4-1 της τέταρτης Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ και μείωσε τη μεταξύ τους διαφορά στο -3.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 2′ με τον Ντάγκλας Λουίζ, αλλά ο Βραζιλιάνος άσος ανέτρεψε τα δεδομένα στο 35′ και το 45+6′, προτού δώσει ασίστ στον Πάλμερ (55’) και διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα στο 64’.
