Μπενίτεθ: «Δεν είμαι Άγγλος» - Εκθείασε τους παίκτες του
Για επαγγελματική εμφάνιση των παικτών του κόντρα στον Λεβαδειακό, έκανε λόγο ο Ράφα Μπενίτεθ.
Το «τριφύλλι» εξασφάλισε την παρουσία του στα playoffs της Stoiximan Super League χάρη στο 4-1 του «Λ. Κατσώνης».
Ο Ράφα Μπενίτεθ εκθείασε τους παίκτες του, ενώ αναφέρθηκε και στη συνέχεια της σεζόν με τις υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού:
«Δεν είμαι Άγγλος, όμως τέτοιες εμφανίσεις τις χαρακτηρίζουν ως επαγγελματικές. Από το πρώτο λεπτό ελέγξαμε το παιχνίδι, ήμασταν πιο απειλητικοί και πετύχαμε αυτό που θέλαμε ερχόμενοι εδώ. Μου άρεσαν πολλά πράγματα, όπως η ομαδική δουλειά και το ομαδικό μας πνεύμα, που έχει δουλευτεί πολύ καλά τους τελευταίους δύο μήνες.
Η νοοτροπία μας ήταν σωστή. Τα παιδιά προσπαθούν πολύ, ακόμη και όταν δεν τους βγαίνουν κάποια πράγματα στους αγώνες. Όμως τα κατάφεραν και σήμερα χάρη στο ομαδικό πνεύμα.
Κάνοντας έναν μικρό απολογισμό κλειδώσαμε την τετράδα που είναι το μίνιμουμ, στο Κύπελλο φτάσαμε στα ημιτελικά και στην Ευρώπη φτάσαμε στους «16». Ευχαριστιόμαστε αυτό που έχουμε πετύχει και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε με τη Μπέτις όταν έρθει η στιγμή».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο Γιώργος Πρασσάς είναι έτοιμος για νέες επενδύσεις!
- Παναθηναϊκός: Δεν διεκδικεί το πρωτάθλημα, αλλά στα ντέρμπι έχει περισσότερους βαθμούς από τον Ολυμπιακό!
- Παναθηναϊκός: Ο Ζαρουρί παραμένει στα πράσινα... μέσω Λιβαδειάς - Ο όρος που ενεργοποίησε το νέο deal
- Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι «έριξε βόμβα» για τον Μέσι!
- Ολυμπιακός: Όταν η μπάλα δεν μπαίνει σωστά στο «κουτί»
