ΠΑΟΚ: Κίνδυνος για «καμπάνα» στην Τούμπα ενόψει πλέι οφ - Η ΔΕΑΒ κάλεσε τον ΠΑΟΚ και 14 φυσικά πρόσωπα σε ακρόαση για την εισβολή οπαδών στα δημοσιογραφικά
Σοβαρότατος πλέον ο κίνδυνος τιμωρίας της Τούμπας ενόψει πλέι οφ
Η ΔΕΑΒ έκανε γνωστό ότι κλήθηκε σε απολογία ο ΠΑΟΚ για την εισβολή οπαδών στα δημοσιογραφικά της Τούμπας στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον Λεβαδειακό.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι έγινε «απειλή άσκησης βίας, εξύβρισης και προπηλακισμών» των δημοσιογράφων, κάτι που θέτει σε κίνδυνο την Τούμπα για τιμωρία ενόψει των πλέι οφ.
Μαζί με την ασπρόμαυρη ΠΑΕ κλήθηκαν σε απολογία και 14 φυσικά πρόσωπα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ αναφέρει:
«Καλεί σε ακρόαση, στις 24/03/2026, την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και δεκατέσσερα (14) φυσικά πρόσωπα, αναφορικά με σοβαρό φαινόμενο βίας που σχετίζεται με τον αθλητισμό, που φέρεται ότι έλαβε χώρα στο Γήπεδο Τούμπας, στις 15/03/2026, από τα ανωτέρω φυσικά πρόσωπα, πριν από την έναρξη του αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος Stoiximan Super League, περιόδου 2025/2026, με την απειλή άσκησης βίας, εξύβριση και προπηλακισμούς των δημοσιογράφων που επρόκειτο να καλύψουν τον αγώνα.
Εφαρμογή του άρθρου 1 ν. 4326/2015, παρ.1 και 2, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το άρθρο 104 του ν. 5224/2025».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ο Φουρνιέ χτυπάει δύο φορές!
- Ολυμπιακός: Η ιδιαίτερη κίνηση του Βεζένκοφ στα αποδυτήρια
- Κώστας Φορτούνης: Οι απαντήσεις που έδινε στο ΣΕΦ για τον Ολυμπιακό
- Παναθηναϊκός: Τι συμβαίνει με τον Αντίνο
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε τον τελικό Παναθηναϊκός - Βαλεφόλια, τον «εμφύλιο» Περιστέρι - ΠΑΟΚ και τα ματς του Champions League
