Μεντιλίμπαρ για την απουσία Λουίζ: «Κάναμε λάθος προγραμματισμο»
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναφέρθηκε σε λάθος στον προγραμματισμό της ομάδας απαντώντας για την απουσία του Αντρέ Λουίζ (και) από το ματς με την ΑΕΛ.
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ άφησε για τρίτη συνεχόμενη φορά εκτός αποστολής τον Αντρέ Λουίζ και ρωτήθηκε σχετικά μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού με την ΑΕΛ.
Ο Βάσκος δε στάθηκε στο «γιατί αυτόν και όχι κάποιον άλλον ξένο», αλλά αποκλειστικά στον λάθος προγραμματισμό της ομάδας με την ύπαρξη επτά ξένους, ενώ μπορούν να μπαίνουν οι πέντε στις αποστολές.
Αναλυτικά ανέφερε: «Ξέρετε όλοι ότι δεν έχουμε κάνει κάτι σωστά ως σύλλογος. Έχουμε επτά ξένους παίκτες και έχουμε το δικαίωμα να χρησιμοποιούμε μόνο πέντε. Είναι κάτι που με πονάει, με ενοχλεί ως προπονητή, το να πρέπει να ανακοινώσεις σ’ έναν παίκτη ότι πρέπει να μείνει έξω χωρίς κανέναν λόγο.
Είναι πολύ άσχημο αυτό, γιατί αν τον είχαμε έστω στον πάγκο θα ήταν μία επιπλέον λύση. Έχουμε ξένους παίκτες σε όλες τις θέσεις, πάντα σε κάποιον πρέπει να βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση, να του ανακοινώνουμε ότι θα μείνει έξω, χωρίς να μπορέσουμε να το εξηγήσουμε το γιατί. Είναι κάτι που έχουμε κάνει λάθος στον προγραμματισμό και δυστυχώς έτσι είναι».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Πότε θα γίνει η κλήρωση των πλέι οφ
- Νότιγχαμ: «Τριάρα» στην Τότεναμ και βήμα παραμονής
- ΑΕΚ: «Μάνταλος 2027» στα μάτριξ του γηπέδου - Δε το κουνάει ο αρχηγός
- Παναγιώτης Γκαμπράνης: «Ο ΟΦΗ έκανε παρέλαση κι ο Ατρόμητος... έσωσε τον Αρη» (VIDEO)
- Παπαθεοδώρου: Ανέβασε τα videos της... αδικίας - «Δεν μπορείς να υποτιμάς τη νοημοσύνη μας»
