Νίκολιτς: «Κανένας τίτλος στην καριέρα μου όπως αυτός»
Ο Μάρκο Νίκολιτς μίλησε στην Cosmote TV μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ και, βέβαια, δεν έκρυψε την τεράστια χαρά του.
Ο Σέρβος τεχνικός ανέφερε πως είναι οι πιο ευτυχισμένες μέρες στην καριέρα του, ενώ χαρακτήρισε αυτόν τον τίτλο ως τον κορυφαίο.
Αναλυτικά όσα είπε ο Μάρκο Νίκολιτς:
«Είναι οι πιο χαρούμενες μέρες στην καριέρα μου. Έχω κερδίσει και αλλού τίτλους, αλλά μοναδικός είναι ο σημερινός. Συγχαρητήρια στους παίκτες, ήταν εξαιρετικοί όλη τη σεζόν, έδειξαν σταθερότητα, το άξιζαν, με 8 βαθμούς, κόντρα σε καλούς αντιπάλους.
Συγχαρητήρια σε όλους μέσα στην ομάδα και στα Σπάτα. Συγχαρητήρια στον Ριμπάλτα και τον Κώστα. Σε όλη την ομάδα που στήριξε από την πρώτη στιγμή και πάντα, και στον Μάριο Ηλιόπουλο. Είναι ο πρώτος τίτλος στην καριέρα του και του αξίζει. Αυτό που έγινε εδώ με 15 χιλιάδες κόσμο σε κάθε προπόνηση… Το αξίζει αυτή η ομάδα με απόλυτη σταθερότητα.
Θέλω να πω ευχαριστώ στη γυναίκα μου και την κόρη μου και στους 30 φίλους που είναι εδώ για τη στήριξη από την αρχή.
Οι οπαδοί είναι ιδιαίτεροι, κάτι διαφορετικό. Σημαντική η αναγνώριση από το κοινό. Η κακή πλευρά της προπονητικής είναι πως σκεφτόμαστε ήδη το αύριο. Τη νέα σεζόν θα έχουμε νέους στόχους. Να περάσουμε στο Champions League. Είμαι χαρούμενος για όλους. Απόψε θα το γιορτάσουμε.
Οι δύο αλλαγές βοήθησαν πολύ. Είναι θέμα ομαδικής προσπάθειας, πολύ μεγάλη προσπάθεια, και φτάσαμε στο σημείο να είμαστε πρωταθλητές».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Σούπερ Λιγκ: Η χρυσή βίβλος - Εφτασε τις 14 κατακτήσεις η ΑΕΚ
- Ολυμπιακός: Η εκτίμηση του Μπαρτζώκα στον Τζέιμς τον επαναφέρει στο προσκήνιο
- Παναθηναϊκός: Διαμαρτυρία για τη διαιτησία με βίντεο στη EuroLeague - Που δόθηκε έμφαση
- Θεσσαλονίκη: «Ιωάννης Ιωαννίδης» ονομάστηκε σχολικό γυμναστήριο στους Αμπελόκηπους, στη μνήμη του «ξανθού»
- Premier League: Το πρόγραμμα της Άρσεναλ και της Μάντσεστερ Σίτι στον δρόμο για τον τίτλο
