ΚΕΒΙΝ ΝΤΕ ΜΠΡΟΪΝΕ: «Δεν είμαστε Ιταλία και Γαλλία»

Στάθηκε στη διαφορά ποιότητας που έχουν τα ρόστερ των ομάδων…

Την τέταρτη θέση του Nations League, κατέκτησε το Βέλγιο, μετά την ήττα του με 2-1 σπό την Ιταλία στον μικρό τελικό της διοργάνωσης. Ο αρχηγός του Βελγίου, Κέβιν Ντε Μπρόινε, έκανε δηλώσεις μετά το ματς με τους πρωταθλητές Ευρώπης, Ιταλούς, τονίζοντας:

«Τα πήγαμε καλά σε κάποιες στιγμές, εναντίον δύο κορυφαίων ομάδων. Σήμερα παίξαμε με αρκετές αλλαγές, με ορισμένους εξ αυτών να παίζουν για πρώτη φορά και να στέκονται εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο. Είναι καλό γι’ αυτούς που έπαιξαν με ομάδες αυτού του επιπέδου. Δυστυχώς όμως χάσαμε δύο φορές.

Στο τέλος δεν έχει σημασία τόσο η τέταρτη θέση. Είναι καλό να παίζεις εναντίον της Εσθονίας, αλλά με όλο τον σεβασμό αυτό είναι το κορυφαίο επίπεδο και είναι απαραίτητο για να βελτιωθεί ένας ποδοσφαιριστής.

Με όλο το σεβασμό θα πω ότι απλά είμαστε “το Βέλγιο”. Ήρθαμε εδώ με μια νέα γενιά ποδοσφαιριστών και σήμερα μας έλειπαν πολλοί παίκτες. Κορυφαίοι παίκτες όπως ο Εντέν Αζάρ και ο Λουκάκου. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές με την ομάδα που έχουμε. Η Ιταλία και η Γαλλία έχουν 22 ποδοσφαιριστές κορυφαίου επιπέδου, εμείς δεν τους έχουμε».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News