ΠΑΟΚ: Το αήττητο της Τούμπας δεν ήταν αρκετό
Ο Δικέφαλος έκανε την Τούμπα ένα πραγματικό «φρούριο», καταγράφοντας καθώς έμεινε αήττητος στα 16 φετινά εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος.
Ο ΠΑΟΚ έκλεισε τις φετινές υποχρεώσεις του στην Τούμπα με την ισοπαλία 1-1 απέναντι στην ΑΕΚ, για την 5η αγωνιστική των playoffs της Super League.
Το αποτέλεσμα αυτό επέτρεψε στην ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου να διατηρήσει το αήττητο της έδρας της σε ολόκληρη τη φετινή διαδρομή στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Ο Δικέφαλος έκανε την Τούμπα ένα πραγματικό «φρούριο», καταγράφοντας σε 16 εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος 12 νίκες και 4 ισοπαλίες, αποτελώντας τη μοναδική ομάδα της Super League που δεν ηττήθηκε μπροστά στο κοινό της.
Η τελευταία εντός έδρας ήττα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα καταγράφηκε στις 2 Φεβρουαρίου 2025, όταν είχε χάσει με 1-2 από την ΑΕΚ. Έκτοτε, οι «ασπρόμαυροι» παρέμειναν αήττητοι στην Τούμπα, παρουσιάζοντας σταθερότητα και συνέπεια καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν και η αμυντική εικόνα της ομάδας, καθώς δέχθηκε μόλις πέντε γκολ εντός έδρας σε όλη τη σεζόν, επίδοση που ισοφαρίζει εκείνη της αγωνιστικής περιόδου 2018/19, όταν ο ΠΑΟΚ είχε κατακτήσει αήττητος το πρωτάθλημα.
Ωστόσο, παρά το συγκεκριμένο επίτευγμα, ο Δικέφαλος δεν κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου και ολοκληρώνει τη φετινή σεζόν χωρίς κάποιο τρόπαιο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Αιχμές για Αταμάν από τον πρόεδρο της Χάποελ, Οφέρ Γιανάι
- Αθλητικές Μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΑΕΚ-Αρης για τα πλέι οφ της GBL
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Η πρώτη αντίδραση μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από το F4
- Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ: Τι σημαίνει οικονομικά η δεύτερη και η τρίτη θέση στα πλέι οφ
- Πλέι οφ: Η βαθμολογία στη μάχη για τη 2η θέση και το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής
