ΑΕΚ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Το τιμ του Γιαννίκη στην Ένωση

Ο βοηθός του νέου τεχνικού των «κιτρινόμαυρων», τα νέα πρόσωπα και ποιοι συνεχίζουν στη θέση τους…

Ανακοινώθηκε και επίσημα πλέον ο Αργύρης Γιαννίκης για την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ. Η Ένωση πριν από λίγα 24ωρα έλυσε τη συνεργασία της με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς και ο πάγκος της ΑΕΚ δεν έμεινε για ημέρες κενός.

Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν τις κινήσεις τους και αμέσως ήρθαν σε συμφωνία με τον Αργύρη Γιαννίκη, ο οποίος είναι ο νέος προπονητής της ομάδας και με τη… βούλα!

Από εκεί και πέρα όμως υπάρχουν αλλαγές στο τεχνικό τιμ της ΑΕΚ.

Όπως έγινε γνωστό το δεξί χέρι του Αργύρη Γιαννίκη, θα είναι ο Ιταλογερμανός, Τζίνο Λετιέρι, ο οποίος έχει δουλέψει στο παρελθόν ως πρώτος προπονητής στη Γερμανία, μέχρι πρότινος ήταν προπονητής στην Ντούισμπουργκ, ενώ είχε μακροχρόνια παρουσία στον πάγκο της Κορόνα Κιέλτσε.

Παράλληλα, στο τεχνικό τιμ της ΑΕΚ συνεχίζει κανονικά ο Νίκος Παναγιωτάρας, ο οποίος ήταν υπηρεσιακός προπονητής μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Όπως επίσης κανονικά συνεχίζει και ο προπονητής τερματοφυλάκων Χρυσόστομος Μιχαηλίδης.

Στη θέση του γυμναστή επιστρέφει στην ομάδα ο Παναγιώτης Βούλγαρης και θα είναι μαζί με τον Κώστα Παρούση ο οποίος συνεχίζει κανονικά στη θέση του.

Ο Αργύρης Γιαννίκης θα έχει μαζί του στο τεχνικό τιμ δύο αναλυτές και ο λόγος για τον Γιάννη Αντωνόπουλο αλλά και άλλον έναν, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό και θα αναλάβει το σκάουτινγκ των αντιπάλων.

Στο μεταξύ, να σημειωθεί πως η προπόνηση της Δευτέρας άλλαξε ώρα και από τις 11 το πρωί θα γίνει στις 5 το απόγευμα. Έτσι ώστε ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ να έχει όλο το χρόνο να δει τις εγκαταστάσεις στα Σπάτα και να κάνει τις πρώτες του συναντήσεις με το υπόλοιπο επιτελείο της ομάδας.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News