Ολυμπιακός: Η απογοήτευση του Ροντινέι
Ο Ροντινέι ήταν εξαιρετικός στα playoffs με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν έκρυψε κάτι που τον ενόχλησε πολύ…
Ο Ροντινέι έβαλε τέσσερα γκολ στα έξι ματς που έδωσε ο Ολυμπιακός στα playoffs της Super League και ήταν ο πρωταγωνιστής στην εκπλήρωση του μίνιμουμ στόχου, ο οποίος ήταν το εισιτήριο του Champions League.
Ο 34χρονος άσος τα έδωσε όλα για τους «ερυθρόλευκους», ενώ παράλληλα είχε μια ελπίδα μήπως κληθεί στην Εθνική Βραζιλίας για το Μουντιάλ. Είχε πάρει μηνύματα πως τον παρακολουθεί ο Κάρλο Αντσελότι. Ωστόσο δεν ήταν το όνομα του στην τελική επιλογή της σελεσάο, η οποία ανακοινώθηκε πριν από μερικές ώρες.
Ο Ροντινέι στεναχωρήθηκε καθώς θα ήταν μια μεγάλη πρόκληση κι έστειλε το μήνυμα του. «Δεν θα πάω στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά θα συνεχίσω να δίνω τα πάντα στην Ελλάδα και απλώς να θυμήσω πως είμαι Βραζιλιάνος», ανέφερε μέσω του προφίλ του στο instraram, ανεβάζοντας και φωτογραφία με τα τρόπαια που έχει κατακτήσει με τον Ολυμπιακό.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Μοντέ Μόρις στη Sportday - «Ολα εξαρτώνται από εμάς»
- Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάτι περιμένει στο τραπεζάκι στο Σούνιο
- Αρης: Στον πάγκο με Γρηγορίου για δύο ακόμα χρόνια!
- Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Τι γίνεται με τον Μπενίτεθ και την αποζημίωση!
- Euroleague - Final Four 2026: Πρωτοφανή τα μέτρα ασφαλείας της αστυνομίας
